Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Sådan får du overblik over planlagt sletning af persondata

Support   >   Guideoversigt   >   GDPR i NemTilmeld   >   Sådan får du overblik over planlagt sletning af persondata

I NemTilmelds administration finder du listen over de arrangementer, hvor der er planlagt sletning af persondata.

Listen indeholder planlagt sletning for de kommende 3 uger.

  • Du finder listen under Konto->Sletning af persondata.
  • I listen finder du forskellig information:
    1. Arrangementets titel
    2. Hvilken data, der bliver slettet.

      Betalingsoplysninger (data om betalere) indeholder de oplysninger, som systemet indsamler, hvis der er betaling til arrangementet, f.eks. navn, e-mail, adresse og telefonnummer.

      Disse oplysninger kan først slettes efter minimum 5 år jf. bogføringsloven.

      Øvrige personoplysninger (andre data) samler alle de personoplysninger, som ikke er betalingsoplysninger (data om betalere) eller data, hvor du eller en anden bruger på det enkelte arrangement har opsat særlige regler for sletning.

    3. Navnet på den ansvarlige bruger for arrangementet.

    4. Mulighed for at annullere den planlagte sletning.