Slet persondata for enkelte personer i søgeresultateterne

Du kan manuelt slette persondata for enkelte personer ved at søge dem frem i NemTilmeld.

Du får det bedste resultat ved at søge så konkret som muligt. Brug derfor gerne personens fulde navn eller mailadresse som søgeord.

Denne fremgangsmåde er nyttigt, hvis du bliver kontaktet af en person, som ønsker at få slettet sine persondata i NemTilmeld.

• Du finder søgefeltet øverst til højre, når du er logget ind i administrationen. Du kan indtaste et søgeord i feltet eller klikke på "Find deltager" for at komme til søgesiden.
  • På søgesiden kan du f.eks. indtaste deltagerens fornavn, efternavn, fulde navn eller mailadresse. Du kan desuden vælge at søge i en eller flere kategorier. Herefter klikker du ”Foretag søgning”.

Hvis du ønsker at slette al information om en deltager, skal du vælge "Alle" under kategorier, da personens data kan fremgå under flere kategorier.
  • I søgeresultaterne kan du vælge enten at sætte flueben ved enkelte personer (1) eller en gruppe (2). Sidstnævnte giver mening, hvis du skal slette data på en person, som er tilmeldt flere arrangementer med samme mailadresse. Vælg "Slet persondata for de valgte" for at starte sletning.

Bemærk: Før du foretager sletning, skal du selv vurdere om du kan slette personoplysninger på den pågældende deltager, der ikke vedrører en betaling, eller om der kan være en forpligtelse, f.eks. dokumentationskrav for at bevare oplysningen.

• Indtast adgangskoden for din bruger af sikkerhedsmæssige hensyn og vælg "Start sletning".
  • Bekræft herefter at du ønsker at starte sletning.
  • Sletningen bliver nu startet, og du vil modtage en statusmail, når sletningen er færdig. Klik "Luk" for at vende tilbage til oversigten over arrangementer.

I nogle tilfælde kan du opleve, at data kun delvis bliver slettet. Det skyldes at NemTilmeld er forpligtede til at gemme dem, f.eks. jf. Bogføringsloven.