Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Slet persondata for flere arrangementer samtidig

Support   >   Guideoversigt   >   GDPR i NemTilmeld   >   Slet persondata for flere arrangementer samtidig

Hvis du ønsker det, kan du ignorere de regler, der er sat op ift. automatisk sletning af persondata.

I sådanne tilfælde kan du selv manuelt sætte sletning af persondata i gang. Denne guide viser, hvordan du gør dette for flere arrangementer samtidig.

Bemærk: Du kan kun starte sletning manuelt på arrangementer, der er afholdt.

  • Find listen over arrangementer under Arrangementer->Arrangementsoversigt
  • Sæt flueben ved de arrangementer, hvor du vil starte sletning af persondata og vælg "Slet persondata for valgte tidligere arrangementer" i rullemenuen, som du finder i under oversigten af arrangementer.
  • Vælg "Ignorer de opsatte regler for sletning", indtast adgangskoden for din bruger og vælg "Start sletning".

    Bemærk: Når du ignorerer de opsatte regler for sletning, bliver alle persondata, som NemTilmeld ikke er forpligtede til at gemme, slettet. Før du foretager sletning, skal du selv vurdere om du kan slette personoplysningerne, der ikke vedrører en betaling, eller om der kan være en forpligtelse, f.eks. dokumentationskrav for at bevare oplysningen.
  • Bekræft herefter at du ønsker at starte sletning.
  • Sletningen bliver nu startet, og du vil modtage en statusmail, når sletningen er færdig. Klik "Luk" for at vende tilbage til oversigten over arrangementer.

I nogle tilfælde kan du opleve, at data kun delvis bliver slettet. Det skyldes at der har været betaling til arrangementet. Disse betalingsoplysninger kan først slettes efter minimum 5 år jf. bogføringsloven.