Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Slet persondata for et enkelt arrangement

Support   >   Guideoversigt   >   GDPR i NemTilmeld   >   Slet persondata for et enkelt arrangement

Hvis du ønsker det, kan du ignorere de regler, der er sat op ift. automatisk sletning af persondata.

I sådanne tilfælde kan du selv manuelt sætte sletning af persondata i gang. Denne guide viser, hvordan du gør dette for et enkelt arrangement.

Bemærk: Du kan kun starte sletning manuelt på arrangementer, der er afholdt.

  • Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten.
  • Find afsnittet "Sletning af data" og vælg "Ignorer de opsatte regler for sletning". Herefter vælger du "Slet persondata".

    Bemærk: Når du ignorerer de opsatte regler for sletning, bliver alle persondata, som NemTilmeld ikke er forpligtede til at gemme, slettet. Før du foretager sletning, skal du selv vurdere om du kan slette personoplysningerne, der ikke vedrører betaling, eller om der kan være en forpligtelse, f.eks. dokumentationskrav for at bevare oplysningen.
  • Du skal nu indtaste din adgangskode af sikkerhedsmæssige årsager og klikke "Fortsæt" for at starte sletning.
  • Bekræft herefter at du ønsker at starte sletning.
  • Du får nu en status over sletningen. Oftest vil du få besked om, at alle persondata blev slettet.

I nogle tilfælde kan du opleve, at data kun delvis bliver slettet. Det skyldes at der har været betaling til arrangementet. Disse betalingsoplysninger kan først slettes efter minimum 5 år jf. bogføringsloven.