Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Opsæt regler for sletning af persondata - gælder alle fremtidige arrangementer

Support   >   Guideoversigt   >   GDPR i NemTilmeld   >   Opsæt regler for sletning af persondata - gælder alle fremtidige arrangementer

I NemTilmelds administration kan du sætte regler op for, hvornår personoplysninger automatisk bliver slettet. Denne guide viser, hvordan du sætter disse regler op generelt for alle fremtidige arrangementer.

Bemærk: Hvis du ændrer i reglerne, påvirker det kun fremtidige arrangementer. De arrangementer, der allerede er oprettet, vil have de regler for sletning, der var før ændringen.

Tidspunkt for sletning vil fremgå af tilmeldingsbetingelserne. Deltagerne bliver derfor oplyst om det og forventer, at deres oplysninger bliver slettet i henhold til det anførte. Dette gælder ikke kun sletning hos NemTilmeld, men også dokumenter i jeres egne systemer, inklusiv e-mails mv.

  • Du finder indstillingen for automatisk sletning af alle fremtidige arrangementer under Konto->Indstillinger.
  • Gå ned til afsnittet ”Kontoindstillinger”, hvor du finder indstillingen ”Sletning af personoplysninger".

  • Du kan nu opsætte regler for, hvornår systemet automatisk skal slette henholdsvis betalingsoplysninger (data om betalere) og øvrige personoplysninger (andre data).
    1. Betalingsoplysninger (data om betalere) indeholder de oplysninger, som systemet indsamler, hvis der er betaling til arrangementet, f.eks. navn, e-mail, adresse og telefonnummer.

      Disse oplysninger kan først slettes efter minimum 5 år jf. bogføringsloven.
    2. Øvrige personoplysninger (andre data) samler alle de personoplysninger, som ikke er betalingsoplysninger (data om betalere) eller data, hvor du eller en anden bruger på det enkelte arrangement har opsat særlige regler for sletning.

      Her kan du opsætte tidsperioden for opbevaring. Du skal derfor selv vurdere, hvor lang tid det kan være nødvendigt at opbevare disse oplysninger.

      Du kan selv opsætte særlige regler for sletning for de enkelte arrangementer, hvis de skal være anderledes end de generelle regler. På det enkelte arrangement er det også muligt, at sætte særlige sletteregler op for specifikke deltageroplysninger eller kommentarer ved tillægsydelser.

      Derved kan du både slette mere følsomme personoplysninger hurtigere eller gemme personoplysninger længere eventuelt på grund af et dokumentationskrav. Se hvordan her.