Sådan skifter du fra alm. faktura til EAN, hvis en deltager har valgt forkert ved tilmelding

Hvis betaling med EAN (elektronisk faktura) og alm. faktura er muligt på et arrangement, og en deltager ved en fejl vælger at betale med alm. faktura, men skulle have haft en elektronisk faktura til et EAN-nummer, kan du nu ændre dette ganske simpelt.

Obs: Funktionen virker kun på arrangementer, hvor betalinger kører igennem NemTilmeld.

• Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten.
  • Find afsnittet "Deltagere" og find den deltager, som det drejer sig om.

OBS: Du kan sortere listen ved at klikke på kolonnernes overskrift, f.eks. "Navn". Du kan også trykke Ctrl+F samtidig for at aktivere søgefeltet i din browser. Så kan du let finde deltageren.
  • Når du har fundet deltageren, skal klikke på rediger-ikonet.
  • Sæt flueben ved "Skift fra alm. faktura til elektronisk faktura (EAN) og send" - herefter skal du indtaste "EAN nummer",  "Attention" og evt. "Indkøbsordrenummer" og trykke på "Foretag ændringer", hvorefter EAN'en er sendt.