Sådan redigerer du oprettede deltageroplysninger, og angiver om de er personfølsomme

Hvis du har behov for at redigere deltageroplysninger, som du allerede har oprettet, ift. om de er personfølsomme eller ej samt om du ønsker samtykke til at indsamle og behandle dem, kan du gøre det fra siden, hvor du redigerer et arrangement.

 • Find det arrangement i oversigten, hvor deltageroplysningen er tilføjet, og klik på rediger-ikonet.
 • Find afsnittet "Deltageroplysninger" under fanen "Tilmelding". Her kan du se de deltageroplysninger, som du indsamler for det givne arrangement. Du kan redigere dem og tage stilling til om de er omfattet af særlige omstændigheder - altså om de er personfølsomme eller om du ønsker særskilt samtykke til at indsamle og behandle dem.

  Klik på rediger-ikonet.
 • Du skal nu tage stilling til om deltageroplysningen er personfølsom samt om du har et retsgrundlag eller ønsker særskilt samtykke til at indsamle og behandle den. Bemærk at NemTilmeld ikke kan rådgive om, hvorvidt en deltageroplysning er personfølsom eller ej.

 • Vælger du "Nej" til at deltageroplysningen er personfølsom, kan du vælge om du ønsker samtykke fra deltageren til at indsamle og behandle den.

  Vælger du "Ja" til, at du ønsker særskilt samtykke, skal du beskrive formålet med at indsamle deltageroplysningen i tekstboksen. Dette bliver deltagerne oplyst om ved tilmelding, hvor de også skal give samtykke til behandling af deltageroplysningen. Dette samtykke kan deltageren til enhver tid kalde tilbage via et link i deres tilmeldingsbekræftelse.

  Et eksempel kunne være accept af, at billeder/videoer fra arrangementet bliver brugt på sociale medier. Accept af nyhedsbrev er et andet eksempel.
 • Vælger du "Ja" til, at deltageroplysningen er personfølsom, skal du også vælge om du har et retsgrundlag for at indsamle og behandle deltageroplysningen.

  Vælger du "Ja" til, at du har et retsgrundlag, skal du beskrive retsgrundlaget samt formålet med at indsamle deltageroplysningen i tekstboksen. Dette bliver deltageren oplyst om ved tilmelding.

  Vælger du "Nej" til, at du har et retsgrundlag, skal deltageren i stedet give samtykke til behandling af deltageroplysningen. Du skal beskrive formålet med at indsamle deltageroplysningen i tekstboksen. Dette bliver deltagerne oplyst om ved tilmelding, hvor de også skal give samtykke til behandling af deltageroplysningen. Dette samtykke kan deltageren til enhver tid kalde tilbage via et link i deres tilmeldingsbekræftelse.
 • Til sidst klikker du "Tilføj" for at gemme rettelserne.
 • Deltageroplysningen er nu rettet. I listen kan du se, om de forskellige deltageroplysninger har "Særlige omstændigheder" - altså om de er personfølsomme eller om du har ønsket særskilt samtykke.
 • Hvis du ændrer noget, skal du godkende tilmeldingsbetingelserne for arrangementet, da disse er opdateret jvf. dine ændringer. Herefter kan du gemme dine ændringer.
 • Herunder kan du se et eksempel på, hvordan tilmeldingsformularen ser ud, når du har deltageroplysninger med særlige omstændigheder.

Introduktionsvideoer

Vi har lavet en række videoer, der viser dig, hvordan du bruger NemTilmeld.

Se introduktionsvideoer

Ofte stillede spørgsmål

Om du er deltager eller arrangør, så får du svar på nogle af dine spørgsmål til selve systemet lige her.

Læs svarene

Support - Hverdage 9.00 - 16.00

Mette Jellesen og Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

+45 70 40 40 70

support@nemtilmeld.dk

Kontakt os her

Du skal udfylde et navn.
Din e-mail er ikke indtastet korrekt.
Du skal indtaste et emne.
Du skal skrive en besked.

For dem er tilmelding nemt