Sådan ændrer du status på en deltagers afventede faktura (kun for konti med betalingsmodul)

Support   >   Guideoversigt   >   Tilmelding   >   Sådan ændrer du status på en deltagers afventede faktura (kun for konti med betalingsmodul)

Denne funktion er brugbar for dig, som opkræver betaling via faktura og/eller EAN, hvor NemTimeld udligner betalingen.

Det sker nogle gange, at deltageren betaler direkte til arrangøren i stedet for at bruge den betalingsinformation, som står på fakturaen fra NemTilmeld.

Det kan give udfordringer, da NemTilmeld så ikke kan udligne fakturaen, da betalingen aldrig er registeret hos os.

I disse tilfælde kan du ændre fakturaens betalingsstatus, så den ikke længere står som "Afventer".

• Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten.
  • Find afsnittet "Deltagere" og find den deltager, hvis faktura du vil redigere.

OBS: Du kan sortere listen ved at klikke på kolonnernes overskrift, f.eks. "Navn". Du kan også trykke Ctrl+F samtidig for at aktivere søgefeltet i din browser. Så kan du let finde deltageren.

• Når du har fundet deltageren, skal klikke på rediger-ikonet.
  • Du kan nu se og redigere i deltager- og bestillingsoplysninger - herunder fakturaens status.
  • Klik "Foretag ændringer" når du er færdig.
  • Fakturaens status er nu ændret. Dette fremgår også i deltagerlisten. Fakturaens beløb vil ikke længere stå som afventende i systemet.