Sådan låser du udbetalinger til bestemte bankkonti

Når du opkræver betaling til dine arrangementer med NemTilmeld, kan du vælge at indstille systemet til, at brugerne kun kan lave udbetalinger til én eller flere bestemte bankkonti.

Det kan give mening, hvis I er mange, der bruger systemet, og I gerne vil sikre, at omsætning fra arrangementerne ikke havner forkerte steder.

Derudover bliver det nemmere, når du skal anmode om udbetaling. Så ligger kontooplysningerne allerede i systemet. Så slipper du for at indtaste dem hver gang med risiko for tastefejl.

Bemærk: Det er kun brugere med rettigheder som administrator, der kan låse udbetalinger og fjerne låsen igen.

• Først skal du gemme én eller flere bankkonti, før det giver mening at låse udbetaling. Dette har du mulighed for, når du anmoder om udbetaling - enten fra arrangementets statusside eller under Økonomi->Overførsler i toppen af administrationen. Hvis du ikke ved, hvordan du anmoder om betaling, kan du finde en guide her.
  • Når du anmoder om udbetaling, angiver du, hvor pengene skal overføres til. Det er her, du har mulighed for at gemme kontooplysningerne. Følgende eksempel er fra arrangementets statusside.
  • Vælg "Gem" når du har udfyldt oplysningerne. Fremover vil du kunne vælge kontoen i listen, når du udbetaler.
  • Gentag denne proces, hvis du vil gemme flere konti.
  • Når du er færdig med at gemme kontooplysninger, kan du vælge at indstille systemet så brugerne ikke kan lave udbetalinger til andre konti. De kan heller ikke rette i eller slette de gemte konti.
  • For at låse udbetalinger til de gemte kontooplysninger, skal du vælge Økonomi->Overførsler i toppen af administrationen.
  • Vælg så "Lås mulige udbetalingskonti".

Vælg "Ja" i det vindue, der dukker op.
  • Hvis du ønsker at fjerne låsen igen, klikker du på "Fjern lås for mulige udbetalingskonti".