Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Sådan vælger du hvem der betaler gebyr for betaling med kort (kun for konti med betalingsmodul)

Support   >   Guideoversigt   >   Generelle kontoindstillinger   >   Sådan vælger du hvem der betaler gebyr for betaling med kort (kun for konti med betalingsmodul)

Når du opkræver betaling via NemTilmeld for deltagelse i arrangementer, kan det bl.a. ske med betalingskort. Efter gældende lovgivning (pr. 01.01.2018) er det ikke lovligt at lade private kortholdere betale gebyret for transaktionen.

Har du erhvervskunder, der betaler med kort udstedt til firmaer, er det lovligt at lade bestilleren betale transaktionsgebyret. Det er også lovligt, hvis kortet er udstedt uden for EU.

I de fleste tilfælde skal arrangøren betale gebyret. Du har dog mulighed for at vælge, at bestilleren skal betale gebyret, hvis det er muligt jvf. forrige afsnit.

Denne guide viser, hvordan du indstiller dette generelt for alle arrangementer. Du kan også ændre det for et enkelt arrangement. Den guide finder du her.

  • Klik på Økonomi->Betalingsmetoder i topmenuen.
  • Find betalingsmetoden "Betalingskort" og klik på rediger-ikonet.
  • Gå ned til afsnittet ”Hvem betaler transaktionsgebyret?”. Her kan du vælge den ønskede indstilling.

    Hvis du vælger "Arrangøren betaler altid transaktionsgebyret", betaler du som arrangør altid transaktionsgebyret, som vil blive tilbageholdt i omsætningen for arrangementerne.

    Hvis du vælger "Bestilleren betaler transaktionsgebyret (hvis muligt)", betaler bestilleren transaktionsgebyret, hvis systemet registrerer, at der bliver betalt med et firmaudstedt kort eller et kort udsendt uden for EU.
  • Husk at klikke ”Gennemfør”, når du er færdig.
  • Til sidst klikker du "Gem ændringer".

Bemærk: NemTilmeld er ikke juridisk ansvarlig for disse valg. Beslutningen samt bevisbyrden ligger udelukkende hos arrangøren.

Hvis du vil se gebyrsats for de forskellige kort, kan du gøre det her.