Sådan knytter du en udbetaling til et arrangement

I vores system er der overordnet set to typer udbetalinger:

  • Generelle udbetalinger: Den generelle udbetaling er at betragte som en aconto-hævning, hvor der blot hæves et beløb på jeres konto. Pengene har ingen relation til nogen specific omsætning eller et arrangement. Oprindeligt havde vi kun den generelle udbetalingsform. Har du en gammel konto, vil du sandsynligvis have flere af disse.
  • Arrangementsbaserede udbetalinger: I modsætning til generelle udbetalinger, er arrangementsbaserede udbetalinger knyttet op på omsætning fra et konkret arrangement. Dette medfører, at systemet kan følge med i, hvor meget der mangler at blive udbetalt fra hvilke arrangementer.

Det nemmeste for alle parter er at benytte de arrangementsbaserede udbetaling, da dette gør det nemmere at følge med, hvilken omsætning, der er frigivet - og hvilken andel, der er udbetalt.

Hvis der er lavet generelle udbetalinger på din konto, har du mulighed for at knytte dem op på konkrete arrangementer - eller ændre tilknytningen fra et arrangement til et andet. Dette gør du i administrationen under menupunktet Overførsler under Økonomi. I oversigten i bunden af siden kan du se oversigt over alle udbetalinger. Hver udbetaling har nogle ikoner. Klik på pdf-ikonet for at hente en kvittering for udbetalingen.

Du kan skelne mellem om en udbetaling er knyttet til et arrangement ved at se om der er et papir-ikon i højre side. Generelle udbetalinger vil ikke have et papir-ikon. For at knytte udbetalingen til et arrangement trykkes på blyant-ikonet. Herefter åbnes et popup-vindue.

Her vælger du arrangementet, du ønsker at knytte betalingen til. Arrangementerne er sorteret med de ældste arrangementer først. Du kan se arrangementets afventende udbetalingsbeløb i parentesen efter titlen. Dette beløb er altså arrangementets omsætning fratrukket allerede tilknyttede udbetalinger. Du kan derfor bruge listen til at finde et arrangement, der passer tidsmæssigt og omsætningsmæssigt med udbetalingen. Du kan se beregningen efter du har valgt et arrangement. Tryk Gennemfør for at foretage tilknytningen.

Introduktionsvideoer

Vi har lavet en række videoer, der viser dig, hvordan du bruger NemTilmeld.

Se introduktionsvideoer

Ofte stillede spørgsmål

Om du er deltager eller arrangør, så får du svar på nogle af dine spørgsmål til selve systemet lige her.

Læs svarene

Support - Hverdage 9.00 - 16.00

Mette Jellesen og Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

+45 70 40 40 70

support@nemtilmeld.dk

Kontakt os her

Du skal udfylde et navn.
Din e-mail er ikke indtastet korrekt.
Du skal indtaste et emne.
Du skal skrive en besked.

For dem er tilmelding nemt