Sådan foretager du indbetaling til et arrangement

Support   >   Guideoversigt   >   Omsætning og udbetaling   >   Sådan foretager du indbetaling til et arrangement

Når du har valgt, at du ønsker at foretage en indbetaling, foregår det fra siden Økonomisk status, som du finder i menuen øverst i administrationen under Økonomi. På siden vil du øverst se en overordnet oversigt over kontoens omsætnings- og udbetalingsforhold. Nedenunder vil du se en oversigt over kontoens arrangementer.

Hvis du har mange arrangementer, kan du vælge at filtrere listen øverst til højre. Du kan vælge Overtrukne arrangementer for kun at se de relevante arrangementer i den konkrete situation.

Herefter vælger du ét eller flere arrangementer fra listen ved at sætte flueben ved dem i første kolonne. Når du har valgt arrangementerne, bliver knappen Foretag udbetaling aktiv. Når du trykker på knappen, kommer et popup-vindue frem, der beskriver detaljer om indbetalingerne.

Det fremgår af vinduet, hvilke beløb, der skal overføres med hvilken tekst til modtager.

OBS: Det er vigtigt, at du overfører det/de præcise beløb med den korrekte tekst. Ellers vil systemet ikke kunne genkende din indbetaling. Du kan altså ikke slå flere indbetalinger sammen. Overførslerne skal ske til det angivne registrerings- og kontonummer.