Deaktivering af udbetaling for et arrangement

Deaktivering af udbetaling for et arrangement medfører, at omsætning fra arrangementet ikke fremadrettet vil kunne blive udbetalt. Samtidig bliver arrangementets udbetalingsbalance ignoreret i forbindelse med samlede opgørelser over arrangementsudbetalinger.

Du foretager deaktiveringen fra siden Økonomisk status som du finder i menuen under Økonomi på administrationssiden. På siden vil du øverst se en overordnet oversigt over kontoens omsætnings- og udbetalingsforhold. Neden under vil du se en oversigt over kontoens arrangementer.

Herefter vælger du ét eller flere arrangementer fra listen, som ikke er deaktiveret i forvejen, ved at sætte flueben ved dem i første kolonne. Når du har valgt arrangementerne, bliver knappen "Deaktiver udbetaling" aktiv. Når du trykker på denne, bliver de markeret med "Deaktiveret" i sidste kolonne i tabellen.

Hvis du fortryder deaktiveringen af et eller flere arrangementer, kan du altid aktivere udbetaling igen. Det foregår på samme måde som deaktiveringen, men blot ved at benytte knappen "Aktiver udbetaling".