Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Skift sprog for et enkelt arrangement

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Skift sprog for et enkelt arrangement

Du kan nemt indstille, at tilmeldingssiden for et specifikt arrangement skal vises på et bestemt sprog.

Det er brugbart, hvis du bruger dansk som standardsprog, men har et arrangement, hvor målgruppen taler engelsk eller et andet sprog.

  • Start med at finde oversigten over arrangementer under Arrangementer->Arrangementsoversigt.
  • Hvis du vil ændre sproget for et enkelt arrangement, kan du angive det på siden, hvor du redigerer arrangementet.
  • Find indstillingen "Arrangementets sprog" under fanen "Sprog og tid", hvor du kan ændre arrangementets sprog. "Standard" følger det sprog, som du har valgt generelt for kontoen under Konto->Indstillinger. Ellers vælg det ønskede sprog.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.

Tilmeldingssiden bliver nu vist på det valgte sprog. Det er i øvrigt kun systemets tekst, der er oversat. Du skal selv huske at skrive arrangementets titel, beskrivelse osv. på det ønskede sprog.

Bemærk: Hvis du har angivet, at deltageren selv må skifte sprog, har de mulighed for at selv at vælge, hvilket sprog, de vil se tilmeldingssiden på, via menuen øverst til højre.