Send en besked til en gruppe inviterede personer

NemTilmelds invitationsmodul giver dig mulighed for at kontakte en bestemt gruppe af inviterede personer. Det kan f.eks. være de personer, som har takket nej til at deltage i arrangementet.

Start med at finde arrangementets oversigt over invitationer. Den kommer du til ved at klikke på følgende ikon:

Du kan også komme til oversigten via arrangementets statusside.

• I oversigten finder du invitationen, som du ønsker at arbejde med. Tryk herefter på følgende ikon:
  • Du kommer nu til siden, hvor du kan oprette beskeden.

1. Vælg den gruppe, som vil kontakte. Her er nogle eksempler:
      • Vælg "Inviterede personer, der endnu ikke har svaret", hvis du f.eks. vil lave en planlagt reminder.
      • Vælg "Personer, der ikke kan deltage", hvis du sende dem en besked efter tilmeldingsfristen med info om lignende arrangementer på andre datoer.

OBS: Kun de personer, som tilhører gruppen på udsendelsestilpunktet vil få beskeden. En person kan altså godt skifte gruppe i tiden mellem beskeden er oprettet og til den er sendt. En gruppe kan også være tom på udsendelsestidpunktet, hvilket betyder, at beskeden ikke bliver sendt, da gruppen ikke indeholder inviterede.
    2. Vælg om beskeden skal sendes med det samme eller senere, hvis du f.eks. vil oprette en planlagt reminder eller takkemail.
    3. Her kan du skrive den tekst, som beskeden skal indeholde. Du kan vælge at bruge den tekst, som var i den oprindelige invitation, eller du kan skrive en ny. OBS: Slet ikke de forskellige flettemuligheder, f.eks. link til tilmelding og "Nej tak", hvis de er relevante.

Du har også mulighed for at vedhæfte filer til beskeden.

Husk, at du kan se en forhåndsvisning af beskeden nederst på siden. Du har også mulighed for at sende en test ved at trykke på "Send preview".
    4. Tryk "Send/klargør" når du er færdig.
  • Reminderen er nu sendt eller lagt i kø til udsendelse. Du kan se en historik over invitationens beskeder ved at klikke på "øjet" ved invitationen.