Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Vælg standardsprog for din konto på NemTilmeld

Support   >   Guideoversigt   >   Generelle kontoindstillinger   >   Vælg standardsprog for din konto på NemTilmeld

  • Klik på Konto -> Indstillinger i topmenuen.
  • Du finder indstillingerne under fanen "Sprog og tid", hvor du finder afsnittet "Standardsprog".
  • Det valgte sprog bliver brugt i administrationen, alle tilmeldingssider samt de e-mails som deltagerne modtager.
  • Klik ”Gem indstillinger” i højre side, når du er færdig.