Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Sådan fungerer kø-systemet i NemTilmeld

Support   >   Guideoversigt   >   Generelt om NemTilmeld   >   Sådan fungerer kø-systemet i NemTilmeld

NemTilmeld har et indbygget køsystem, som kan håndtere situationer, hvor der er stor efterspørgsel og mange, der besøger samme side på en gang.

Vores køsystem fungerer på samme måde, som når du skal tjekke din årsopgørelse hos SKAT eller bestille billetter til en efterspurgt koncert.

Hvordan fungerer det?
Vores køsystem går automatisk i gang, når antallet af besøgende på en side bliver højere end den belastning, vi har fastlagt som acceptabel.  Sådan sikrer vi at NemTilmeld ikke går ned, og tilmeldingssiderne virker – også når der er mange besøgende.

Hvis belastningen bliver for høj, bliver de besøgende sendt til køsystemet, hvor de får en plads i køen. Her kan de også se et estimat over, hvor længe de skal vente i køen.

Køsystemet lukker automatisk folk ind på tilmeldingssiden, når der er ledig kapacitet. Det sikrer en god oplevelse for dine deltagere.

Hverken arrangøren eller den besøgende på siden behøver at foretage sig noget. Køsystemet starter automatisk.