Sådan kopierer og genbruger du et arrangement

Support   >   Guideoversigt   >   Efter arrangementet   >   Sådan kopierer og genbruger du et arrangement

Du kan bruge vores kopi-funktion til let og hurtigt at kopiere arrangementer, hvis arrangementerne skal gentages over tid eller op forskellige lokationer. Bemærk at kopien får et nyt link til tilmelding.

• Find arrangementet, som du vil kopiere, i oversigten og klik på kopi-ikonet ud for arrangementet.
  • Ret nu dato og tid, så det passer med det næste arrangement. Klik ”Opret kopi”, hvis du ikke ønsker at rette yderligere i arrangementet. Klik ”Opret og rediger”, hvis du vil redigere yderligere i arrangementet, f.eks. sted, billettyper eller i arrangementets beskrivelse.