Sådan kopierer og genbruger du et arrangement

Du kan bruge vores kopi-funktion til let og hurtigt at kopiere arrangementer, hvis arrangementerne skal gentages over tid eller på forskellige lokationer. Bemærk at kopien får et nyt link til tilmelding.

• Start med at finde oversigten over arrangementer under Arrangementer->Arrangementsoversigt.
  • Find arrangementet, som du vil kopiere, i oversigten og klik på kopi-ikonet ud for arrangementet.
  • Ret nu dato og tid, så det passer med det næste arrangement. Klik ”Opret kopi”, hvis du ikke ønsker at rette yderligere i arrangementet. Klik ”Opret og rediger”, hvis du vil redigere yderligere i arrangementet, f.eks. sted, billettyper eller i arrangementets beskrivelse.
  • Inden dit arrangement er klar til at modtage tilmeldinger, skal du publicere det. Det gør du i bunden af siden, hvor du redigerer arrangementet. Sæt flueben og klik "Gem ændringer".