Sådan printer du navneskilte og bordkort - med eller uden eget logo

Support   >   Guideoversigt   >   Afholdelse af arrangement   >   Sådan printer du navneskilte og bordkort - med eller uden eget logo

NemTilmeld giver dig mulighed for nemt og hurtigt at udskrive navneskilte og/eller bordkort til dine arrangementer. Du kan både udskrive navneskilte og bordkort med dit eget logo eller uden logo, hvis du ønsker det.

Print af navneskilte og bordkort er kun muligt i den opsætning, hvor du indsamler information om alle deltagere - ikke kun bestilleren.

Bemærk: Hvis du ønsker dit eget logo på navneskilte/bordkort, skal du sende dit logo i vector-grafik (eps, ai eller svg-format) til support@nemtilmeld.dk.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du printer navneskilte.
Længere nede på siden finder du også en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at printe navneskilte.

• Tryk på arrangementets titel eller det grønne ikon ud for arrangementet i oversigten.
  • I toppen finder du et afsnittet ”Print”. Her vælger du den skabelon, som du ønsker at printe. Vælg enten ”Skilte med logo” eller ”Skilte ugen logo” samt skabelon i rullemenuen. Herefter trykker du på det lille ”Download” ikon, og du kan nu gemme og printe navneskiltene/bordkortene.

Bemærk: Hvis vores skabeloner ikke passer dig, kan du selv designe dine navneskilte her: Avery design og print online
(Se evt. alle Avery's muligheder for tilpasning her: Avery software oversigt)

Denne generator kan læse excel-filen med deltagerlisten, som du kan hente på statussiden. Så kan du selv designe dine navneskilte og bestemme logoets placering og hvilke deltageroplysninger, der skal med.

Du henter excel-filen med deltagerlisten længere nede på samme side, som du udskriver navneskilte.