Sådan sorterer du deltagerlisten, f.eks. efter navn, tilmeldingsdato eller billettype

Du behøver ikke bruge tid på at lede manuelt efter en person i deltagerlisten. Du kan nemlig sortere deltagerne. Du klikker blot på den kategori, som du ønsker at sortere deltagerne efter, f.eks. navn, billettype eller tilmeldingsdato. Så er det nemmere at finde deltageren.

• Tryk på arrangementets titel eller det grønne ikon ud for arrangementet i oversigten.
  • Gå ned på siden til afsnittet ”Deltagere”. Du kan nu sortere deltagerlisten ved at trykke på den variabel, som du ønsker at sortere efter, f.eks. navn, dato, billettype osv.

Bemærk: Du kan faktisk altid søge efter ord og tal på en hjemmeside ved at trykke "Ctrl" + "F". Så får du et søgefelt, hvor du kan indtaste det, du leder efter.