Udfyld stamdata om arrangør

Support   >   Guideoversigt   >   Generelle kontoindstillinger   >   Udfyld stamdata om arrangør

Du har mulighed for at udfylde forskellige oplysninger om arrangøren (dig selv, din organisation eller forening). Disse oplysninger fremgår på forsiden af NemTilmeld og er derfor synlige for personer, som besøger din side hos NemTilmeld.

• Du indtaster oplysningerne om arrangøren ved at klikke på Konto->Indstillinger.
  • Du kan nu udfylde navn, kontaktoplysninger, en beskrivelse af arrangøren osv. under fanen "Generelt”.
  • Klik ”Gem indstillinger” i højre side, når du har indtastet oplysningerne.