Giv deltagere lov til selv at ændre i deres tilmelding (gælder et specifikt arrangement)

Support   >   Guideoversigt   >   Tilmelding   >   Giv deltagere lov til selv at ændre i deres tilmelding (gælder et specifikt arrangement)

Hvis du ønsker at give dine deltagere lov til selv at ændre i deres tilmelding til et specifikt arrangement, kan du angive dette på siden, hvor du redigerer arrangementet.

• Gå ned på siden og find sektionen " Tidspunkter for tilmelding og arrangement".
  • Find indstillingen ”Deltagerændringer tilladt”. Valgmuligheden ”Standard” følger den generelle indstilling for alle arrangementer, som du har angivet under Konto->Indstillinger. Se hvordan du ændrer denne her.

Hvis du ønsker en anden opsætning for det givne arrangement, vælger du ”Ja”, hvis deltageren selv skal kunne ændre i sin tilmelding eller ”Nej”, hvis du ikke ønsker at deltagerne selv kan ændre i deres tilmelding.
  • Vælger du ”Ja”, vil tilmeldingsbekræftelsen indeholde et link, hvor deltageren kan ændre i sin tilmelding.

Herefter kan du vælge fristen for, hvornår deltageren senest kan ændre i sin tilmelding.

Du kan opsætte forskellige kriterier ud fra arrangementets start- eller sluttidspunkt samt tilmeldingsfrist.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.