Del dine arrangementer på LinkedIn

Support   >   Guideoversigt   >   Invitation og deling af arrangement   >   Del dine arrangementer på LinkedIn

Ønsker du at øge kendskabet til dine arrangementer, har du mulighed for at bruge det sociale medie LinkedIn til at dele dine arrangementer.

• Du aktiverer deling på LinkedIn under Konto->Indstillinger i topmenuen.
  • Du finder indstillingen "Benyt sociale medier" under fanen "Synlighed". Vælg ”Ja”, hvis du give mulighed for, at du og dine deltagere kan dele dine arrangementer på LinkedIn.

Klik på ”Gem indstillinger” nederst til højre på siden.
  • Når du har oprettet et arrangement, kan du vælge at dele det på LinkedIn.
  • Du kan dele eksisterende arrangementer ved at kopiere arrangementets link og indsætte det i en statusopdatering på LinkedIn.

Bemærk: Deling af arrangementer på sociale medier er ikke muligt for arrangementer, der bliver skjult fra den offentlige liste af arrangementer.