Sådan ændrer du dit abonnement

Du har altid mulighed for at ændre i dit abonnement hos NemTilmeld, hvis dine behov kræver det.

• Du finder oversigten over dit abonnement ved at logge ind i administrationen. Herefter klikker du Konto->Abonnement.
  • På denne side kan du se dit nuværende abonnement og ændre det. Klik på det gule rediger-ikon for at ændre i dit abonnement.
  • Du har nu mulighed for at ændre i dit abonnement. Herefter skal du acceptere forretningsbetingelser og klikke "Gennemfør".
    Rediger-abonnement-i-nemtilmeld
  • Længere nede på siden kan du også ændre i betalingsmetoden for abonnementet. Klik "Opdater betalingsinformation"
  • Du kan nu vælge den betalingsmetode, som vi skal bruge, når vi opkræver betaling for dit abonnement. Når du har valgt, skal du klikke "Gennemfør".
  • Nederst på siden kan du se historikken over dit abonnement. Her kan du også hente fakturaer for køb af dit abonnement.