Vis dine arrangementer i den elektroniske kulturguide `Kultunaut´

Hvis du ønsker at øge kendskabet til dine arrangementer, kan du vælge at offentligøre dem i den elektroniske kulturguide ”Kultunaut”. Så bliver dine arrangementer vist i oversigten på ”Kultunaut”. Læs mere om ”Kultunaut” på http://www.kultunaut.dk/.

• Du slår muligheden for at offentliggøre dine arrangementer på Kultunaut til under Konto->Indstillinger i topmenuen.
  • Find afsnittet ” Visning på Kultunaut” under fanen "Synlighed". Vælg ”Ja”, hvis du vil have mulighed for at dele dine arrangementer til ”Kultunaut”.

Klik ”Gem indstillinger” nederst til højre.
  • Du kan nu vælge at dele dine arrangementer til ”Kultunaut”.
  • Nyt arrangement: På trin 2 har du mulighed for at vælge deling til ”Kultunaut”. Sæt flueben og vælg, hvilken kategori, dit arrangement tilhører.
  • Du kan også vælge delingen for arrangementer, du allerede har oprettet. Det gør du på siden, hvor du redigerer et arrangement.
  • Find indstillingen "Offentliggør på Kultunaut" under fanen "Synlighed". Vælg "Ja" og angiv den kategori, dit arrangement tilhører.

Klik ”Gem ændringer” nederst til højre.

Efterfølgende bliver arrangementet sendt til godkendelse hos ”Kultunaut”. Du har altid mulighed for at ændre kategorien eller fjerne delingen igen ved at fjerne fluebenet.

Bemærk: Kultunaut vurderer arrangementerne og forbeholder sig ret til ikke at offentligøre arrangementerne.