Angiv specifikt starttidspunkt for tilmelding til et arrangement

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Angiv specifikt starttidspunkt for tilmelding til et arrangement

Når du har oprettet et arrangement, kan du vælge om tilmeldingen skal starte på et bestemt tidspunkt. Hvis ikke du angiver et bestemt tidspunkt, åbner tilmeldingen så snart arrangementet er oprettet og publiceret. Du finder funktionen på siden, hvor du redigerer et arrangement.

• Funktionen hedder "Angiv starttidspunkt for tilmelding" og liggger under fanen "Sprog og tid". Vælg "Ja" og angiv det tidspunkt, hvor tilmeldingen skal åbne.
  • Klik "Gem ændringer" nederst til højre på siden. Du kan altid vælge "Nej", hvis du fortryder, eller ændre starttidspunktet, hvis det bliver nødvendigt.
  • Personer, som besøger tilmeldingssiden, vil nu blive informeret om, at tilmeldingen starter den dag, du har valgt.