Bestem hvornår ´Læg i kurv´-knappen bliver vist (gælder et arrangement)

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Bestem hvornår ´Læg i kurv´-knappen bliver vist (gælder et arrangement)

Du har mulighed for at vælge en specifik visning af ”Læg i kurv”-knappen for et enkelt arrangement, hvis du ønsker at dette skal afvige fra standarden, som du indstiller under Konto -> Indstillinger. Du vælger specifik visning af ”Læg i kurv”-knappen på siden, hvor du redigerer et arrangement.

• Find afsnittet ”Vis ”Læg i kurv”-knap” under fanen "Tilmelding". Vælg "Ja", hvis du ønsker en specifik visning af ”Læg i kurv” for arrangementet.
  • Vælg den visning du ønsker.
  • Klik ”Gem ændringer” nederst til højre på siden, når du er færdig.
  • Du kan altid fjerne fluebenet igen, og visning af ”Læg i kurv”-knappen vil igen følge standarden.