Opret personer som også skal modtage notifikationer

Hvis du ønsker, at flere personer - udover dig selv – skal modtage en notifikation ved tilmelding samt ændring eller annullering af tilmelding, kan du angive dette på siden, hvor du redigerer et arrangement.

• Find afsnittet ”Notifikationer” under fanen "Emails". Klik ”Tilføj ekstra email-adresse”, og notifikationer bliver nu sendt til dig selv samt de email-adresser, du indtaster.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.