Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Slå notifikationer til arrangør via mail til/fra

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Slå notifikationer til arrangør via mail til/fra

Du modtager som standard en notifikation på mail, når nogen tilmelder sig dine arrangementer eller ændrer eller sletter deres tilmelding. Du kan selvfølgelig vælge ikke at modtage notifikationer.

  • Klik på Konto -> Indstillinger i topmenuen.
  • Du finder indstillingerne under fanen "Emails", hvor du finder afsnittet "Modtag email-notifikationer".

    Vælg ”Ja”, hvis du ønsker at modtage notifikationer eller ”Nej”, hvis du ikke ønsker at modtage notifikationer.
  • Husk at klikke "Gem indstillinger" nederst til højre på siden.

Bemærk, at du har mulighed for at slå notifikationer til/fra for et enkelt arrangement. Det gør du på siden, hvor du redigerer arrangementet

  • Find afsnittet ”Notifikationer” under fanen "Emails". "Standard" følger kontoindstillingen, og du har mulighed for også at vælge ”Ja” eller ”Nej”.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.