Tilføj et forsidebillede til et arrangement

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Tilføj et forsidebillede til et arrangement

Du kan tilføje et billede, som bliver vist sammen med arrangementet på forsiden. Det er med til at beskrive arrangementet, give liv på forsiden og generelt give en bedre oplevelse for de personer, der besøger forsiden.

• Indstillingen finder du på siden, hvor du redigerer et arrangement.
  • Funktionen "Forsidebillede" ligger under fanen "Synlighed". Tryk på ”Vælg billede” og find det billede, som skal vises på forsiden.
  • Klik "Gem og bliv på siden" for at fortsætte med at redigere arrangementet eller "Gem ændringer" for at vende tilbage til oversigten. Begge knapper er nederst til højre på siden.