Sådan opretter du tillægsydelser til dit arrangement, f.eks. workshop, overnatning eller spisning

En tillægsydelse er et valg, som deltageren skal/kan træffe sammen med tilmeldingen. Det kunne være valg af workshop, transport, overnatning eller lign, hvor hver deltager skal vælge imellem nogle fastsatte muligheder. Du kan både oprette gratis tillægsydelser samt tillægsydelser, der koster noget.

Her kan du se en video, der forklarer, hvordan du opretter en tillægsydelse.
Længere nede på siden finder du også en trin-for-trin guide med tekst og billeder.

Herunder finder du en trin-for-trin guide til at oprette en tillægsydelse.

• Start med at finde oversigten over arrangementer under Arrangementer->Arrangementsoversigt.
  • Du opretter tillægsydelser på siden, hvor du redigerer dit arrangement.
  • Gå ned til afsnittet “Tillægsydelser” under fanen "Billetter" og klik ”Tilføj tillægsydelse”.
  • Du kan nu oprette tillægsydelsen.
  1. Giv tillægsydelsen et navn, f.eks. ”Workshop runde 1”.
  2. Lav en beskrivelse af tillægsydelsen.
  3. Vælg om du vil tilbyde tillægsydelsen til alle billettyper eller kun enkelte. Hvis du vælger "Alle billettyper", vil tillægsydelsen også blive tilbudt til billettyper, som du opretter efter, du har oprettet og gemt tillægsydelsen.

Hvis du vælger "Udvalgte billettyper", skal du sætte flueben i de billettyper, som skal have tilbudt tillægsydelsen.
  4. Klik på "Avancerede indstillinger", hvis du ønsker først at tilbyde tillægsydelsen ved at bestemt antal personer på samme tilmelding. F.eks. hvis du først vil tilbyde overnatningsmuligheden ”Dobbeltværelse” ved to personer på samme tilmelding.
  5. Hvis deltageren skal træffe et valg, skal du vælge "Ja". Er tillægsydelsen frivillig, vælger du "Nej".
  6. Udfyld valgmuligheder – herunder navn, antal og pris. Hvis du vil give deltageren mulighed for at skrive en kommentar til valgmuligheden, skal du klikke på den lille taleboble til højre og give kommentarfeltet en titel. Det kunne f.eks. være "Angiv kosthensyn" til valgmuligheden "Jeg deltager i middagen".
  7. Klik på fluebenet, når du vil gemme tillægsydelsen.
  • Klik ”Tilføj tillægsydelse”, hvis du vil oprette flere tillægsydelser
  • Klik ”Gem ændringer” nederst til højre på siden, når du er færdig.
  • Personer som tilmelder sig får nu præsenteret tillægsydelserne, når de tilmelder sig.

• Bemærk: Tillægsydelsen giver som udgangspunkt en rullemenu med de valgmuligheder, du indtaster. Hvis du gerne vil have mulighed for at lave tjekbokse og fritvalgsmenuer med antal som vist i eksemplet nedenfor, kan en administrator få denne mulighed slået til på jeres konto ved at tage kontakt til NemTilmelds support på 70404070 eller support@nemtilmeld.dk.