Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Kontakt os


Supporttelefonen (tlf. 70 40 40 70) er åben hverdage fra 9.00-16.00, og ellers kan du skrive til os på support@nemtilmeld.dk eller gennem supportformularen i administrationen.

Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

Vis deltagerlisten på tilmeldingssiden

Support   >   Guideoversigt   >   Yderligere opsætning af arrangement   >   Vis deltagerlisten på tilmeldingssiden

Du kan vise en deltagerliste på siden, hvor man tilmelder sig, hvis du ønsker, at man skal kunne se, hvem der allerede er tilmeldt arrangementet. Listen består altid af "Navn" og kan herudover suppleres med andre deltageroplysninger.

OBS: Deltagerne skal aktivt give samtykke til at stå på listen.

Du kan også vise, hvor mange, der er tilmeldt arrangementet i alt.

  • Du finder indstillingen på siden, hvor du redigerer arrangementet. Klik på rediger-ikonet ud for arrangementet i oversigten for at redigere arrangementet.
  • Find indstillingen ”Vis offentlig deltagerliste” under fanen "Præsentation". Vælg "Ja" (1), hvis du ønsker at vise en deltagerliste på siden, hvor man tilmelder sig.

    Som standard fremgår deltagernes navne på listen. Du har forskellige valg ift at vise deltagernes navne.

    Du kan også vælge at tilføje yderligere deltageroplysninger, f.eks. firma eller billettype.

    Du kan også vælge, at listen først skal vises, når et bestemt antal deltagerne har tilmeldt sig arrangementet.

    OBS: Hvis du ændrer i indstillingerne, har det ikke tilbagevirkende kraft på de deltagere, der er tilmeldt før ændringen.

    Sæt flueben (2), hvis du ønsker at vise, hvor mange der er tilmeldt i alt.
  • Klik ”Gem ændringer” nederst til højre på siden.
  • Hvis du ønsker at fjerne deltagerlisten igen, fjerner du blot fluebenet i indstillingen og klikke ”Gem ændringer”.

Deltagerne skal nu give samtykke ved tilmelding til at stå på listen. Når de klikker på teksten ved siden af tjekboksen, kan de se en uddybende tekst om samtykket.

Deltagerne kan altid trække deres samtykke tilbage via et link i deres tilmeldingsbekræftelse. Gør de dette, fremgår de ikke længere på listen.