Vælg hvornår 'Læg i kurv'-knappen bliver vist

Support   >   Guideoversigt   >   Generelle kontoindstillinger   >   Vælg hvornår 'Læg i kurv'-knappen bliver vist

Du har mulighed for at vælge, hvornår "Læg i kurv"-knappen bliver vist på dine arrangementer. Bemærk at du kan ændre indstillingen for et enkelt arrangement, når du redigerer det, hvis du ønsker, at det enkelte arrangement skal afvige fra standarden.

Indstillingen for knappen tager højde for opsætningen af dit arrangement, da knappen kun er hensigtsmæssig i nogle tilfælde. Se beskrivelse af valgmuligheder herunder.

• Klik på Konto -> Indstillinger i topmenuen.
  • Du finder indstillingerne under fanen "Tilmelding", hvor du finder afsnittet ""Læg i kurv"-knap”.
  • Vælg hvilken visning, du ønsker for ”Læg i kurv”. Visning er som udgangspunkt sat til Normal.
    • Normal: Knappen bliver i udgangspunktet kun vist, når man kan vælge mellem flere billettyper, som dermed kan kombineres, f.eks. voksen og barn. Deltageren kan hermed tilmelde forskellige billettyper på en gang.
    • Altid: Knappen bliver altid vist. Hensigtsmæssig hvis der kun er én billettype, men deltageren skal tilmelde flere, som skal foretage individuelt valg af tillægsydelser, f.eks. forskellige workshops.
    • Aldrig: Knappen bliver aldrig vist. Gør det muligt præcist at begrænse antal billetter per bestilling, hvis du angiver et maksimalt antal billetter per tilmelding. Bemærk at det ikke forhindrer folk i at bestille over flere gange.
  • Bemærk, at ændringer i indstillingen fremadrettet gælder for alle arrangementer. Husk, at du kan ændre denne indstilling for et enkelt arrangement, når du redigerer det, hvis du ønsker, at det skal afvige fra standarden.
  • Husk at klikke ”Gem indstillinger”, når du er færdig.