Søgeforslag ved "Firma eller Organisation" (gælder enkelte arrangementer)

Når dine deltagere ved tilmelding skal udfylde deltageroplysningen "Firma eller Organisation", er det muligt at få søgeforslag frem, så det er nemmere for deltagerne at udfylde oplysningen.  Søgeforslagene kommer fra Virk.dk, som bl.a. har et offentligt CVR-register.

Hvis du derudover har valgt "CVR-nummer", "Fuld adresse - sammensat felt" eller P-nummer som deltageroplysninger, så vil disse felter automatisk blive forudfyldt med oplysninger fra Virk.dk.

Denne guide viser, hvordan søgefeltet fungerer, og hvordan du kan slå det fra på det enkelte arrangement, hvis du ikke ønsker at få søgeforslag frem ved "Firma eller Organisation" ved et enkelt arrangement. Funktionen er nemlig som udgangspunkt slået til på en ny NemTilmeld-konto.

• Søgefeltet kommer frem, når der på tilmeldingssiden er trykket "Start tilmelding".

• Når der er indtastet 3 tegn, vil der dukke maks 10 søgeforslag op.

• Deltageren vil fortsat kunne skrive flere tegn, hvorefter søgeforslagene indsnævres, så det er nemmere at finde frem til det rigtige firma eller den rigtige organisation.

• Når deltageren trykker på det rigtige firma eller den rigtige organisation, vil eventuelle øvrige oplysninger, som adresse, CVR-nummer og P-nummer, automatisk blive forudfyldt, forudsat de er tilføjet som deltageroplysninger. Deltagerne vil selv kunne rette i felterne.
  • For at få tilføjet disse deltageroplysninger, skal du tilføje dem enten ved arrangementets oprettelse på trin 4 eller ved at redigere arrangementet og gå til "Tilmelding".

• Scroll ned til overskriften "Deltageroplysninger" og tryk på rullemenuen ved "Vælg fra listen".

• Derefter finder du under "Systemoplysninger" henholdsvis "Firma eller Organisation", "Fuld adresse  - sammensat felt", "CVR-nummer (valideret)" og "P-nummer".

• Vælg en deltageroplysning, tryk derefter på "Tilføj deltageroplysning" og gem i nederste til højre hjørne.

Sådan slår du funktionen fra på det enkelte arrangement:

• Du kan afvige fra kontoens standardindstilling på det enkelte arrangement. Start med at redigere arrangementet ved at trykke på den gule redigeringsblyant:
  •  Gå derefter til fanen "Tilmelding":
  • Lidt nede på siden kan du ved "Søgefelt ved udfyldelse af "Firma eller Organisation"" vælge "Nej" i rullemenuen. Gem ændringen i nederste højre hjørne.

Hvis du vil slå funktionen fra som standard på kontoen, kan du se hvordan i denne guide.