Flyt en deltagers tilmelding fra et arrangement til et andet med samme pris

Du kan flytte en deltagers tilmelding fra et arrangement til et andet, hvis prisen er den samme. På den måde kan du nemt flytte en deltager, hvis deltageren f.eks. skal deltage en anden dato eller et andet sted. 

  • Start med at finde deltageren ved enten at søge deltageren frem i øverste højre hjørne (1) eller ved at gå til arrangementets statusside ved at trykke på arrangementets titel (2) eller status-ikonet (3) i arrangementsoversigten.  

  • Tryk på det gule redigeringsikon ud for den deltager, du ønsker at flytte.

  • Tryk på "Flyt deltageren" øverst til højre.

  • Herefter vælger du hvilket arrangement, du gerne vil flytte deltageren til (1), og evt. hvilken billettype (2) deltageren skal have. Er arrangementet en del af en serie, vælger du først serien og derefter det specifikke arrangement i serien. 

Hvilken information får deltager og bestiller: 
Hvis der er betaling gennem NemTilmeld, vil bestilleren automatisk få en bekræftelse på flytningen vedhæftet en faktura på 0 kroner. I fakturaen fremgår det, hvilket arrangement deltageren er flyttet fra og til. Se et eksempel på fakturaen her.

Som udgangspunkt bliver der også sendt en bekræftelse til deltageren på, at deltageren er flyttet. Du kan dog fravælge at sende en bekræftelse til deltageren på flytningen, og du kan også fravælge at sende bekræftelsen til bestilleren, hvis ikke der er sket betaling gennem NemTilmeld. 

Bemærk: 
Bekræftelsen på flytningen indeholder oplysninger som tid og sted samt et link til det nye arrangements tilmeldingsbetingelser. Disse oplysninger kan være meget relevante for deltageren at få.

  • Når du klikker på "Foretag ændringer" nederst til højre, bliver deltageren og evt. betaling flyttet til det nye arrangement. På det oprindelige arrangement vil deltageren fremgå nederst på arrangementets statusside under "Annullerede tilmeldinger". 

 

 

Introduktionsvideoer

Vi har lavet en række videoer, der viser dig, hvordan du bruger NemTilmeld.

Se introduktionsvideoer

Ofte stillede spørgsmål

Om du er deltager eller arrangør, så får du svar på nogle af dine spørgsmål til selve systemet lige her.

Læs svarene

Support - Hverdage 9.00 - 16.00

Mette Jellesen og Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

+45 70 40 40 70

support@nemtilmeld.dk

Kontakt os her

Du skal udfylde et navn.
Din e-mail er ikke indtastet korrekt.
Du skal indtaste et emne.
Du skal skrive en besked.

For dem er tilmelding nemt