Tillad deltagere at skifte sprog

Her kan du vælge om besøgende på dine tilmeldingssider skal kunne vælge, om de ønsker at se siden på et andet sprog end det, du har valgt som standard.

  • Klik på Konto -> Indstillinger i topmenuen.
  • Du finder indstillingerne under fanen "Sprog og tid", hvor du finder afsnittet "Tillad sprogskifte". Vælg om du vil tillade sprogskifte eller ej.
  • Husk at klikke på ”Gem ændringer”, når du er færdig.

Introduktionsvideoer

Vi har lavet en række videoer, der viser dig, hvordan du bruger NemTilmeld.

Se introduktionsvideoer

Ofte stillede spørgsmål

Om du er deltager eller arrangør, så får du svar på nogle af dine spørgsmål til selve systemet lige her.

Læs svarene

Support - Hverdage 9.00 - 16.00

Mette Jellesen og Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

+45 70 40 40 70

support@nemtilmeld.dk

Kontakt os her

Du skal udfylde et navn.
Din e-mail er ikke indtastet korrekt.
Du skal indtaste et emne.
Du skal skrive en besked.

For dem er tilmelding nemt