Tillad deltagere at skifte sprog

Support   >   Guideoversigt   >   Generelle kontoindstillinger   >   Tillad deltagere at skifte sprog

Her kan du vælge om besøgende på dine tilmeldingssider skal kunne vælge, om de ønsker at se siden på et andet sprog end det, du har valgt som standard.

• Klik på Konto -> Indstillinger i topmenuen.
  • Du finder indstillingerne under fanen "Sprog og tid", hvor du finder afsnittet "Tillad sprogskifte". Vælg om du vil tillade sprogskifte eller ej.
  • Husk at klikke på ”Gem ændringer”, når du er færdig.