Sådan opretter du en ny bruger i NemTilmeld

Hvis I er flere brugere, der skal have adgang til jeres NemTilmeld-konto, skal I have hver jeres individuelle brugeradgang. På den måde har I styr på, hvem der har adgang til hvilke data.

Bemærk: Det er kun brugere med brugerrollen "Administrator", der kan oprette nye brugere på kontoen.

• Start med at gå til "Konto" - > "Brugere".

• Tryk på plusset ved "Tilføj bruger":

• Herefter udfylder du oplysninger på brugeren, herunder brugernavn (1), fornavn (2), efternavn (3), e-mail (4) og telefonnummer (5). Derefter vælger du brugerens overordnede brugerrolle (6) og trykker "Tilføj bruger" (7).
  • Du kan vælge at udfylde de offentlige kontaktoplysninger for brugeren (8). Hvis de er udfyldt, vil kontaktoplysningerne blive vist offentligt på tilmeldingssiderne for de arrangementer, som brugeren er ansvarlig for.

• Når brugeren er oprettet, får brugeren en e-mail med et link til at aktivere sin bruger på kontoen.

Du kan læse mere om de forskellige brugerroller her

Hvis du har brug for, at brugeren ikke skal kunne se al data på kontoen, men kun til specifikke arrangementer, skal du oprette en afdeling og kun give brugeren adgang til denne afdeling.  Se hvordan du opretter en afdeling og giver en bruger adgang til afdelingen i denne guide.