Sådan bogfører du, når du bruger NemTilmeld

Denne guide viser, hvordan du med  NemTilmeld henter dokumentation til dit regnskab, så du nemt kan bogføre med ét samlet bilag fremfor at skulle bogføre den enkelte tilmelding.

Tryk på arrangementets titel eller status-ikonet ud for arrangementet i oversigten for at komme til arrangementets statusside:

På arrangementets statusside finder du en økonomioversigt over omsætningen på arrangementet. Oversigten over "Økonomi" er nederst i venstre side af de bokse, som du kan se, når du kommer ind på statussiden.

Økonomioversigten viser en opsummering af omsætningen for arrangementet (1), en udbetalingsberegning (2), serviceoplysninger (3) bl.a. hvad der er udbetalt og bogføringsbilag (4). Derudover er der diverse genvejsknapper,  f.eks. til en udbetalingsoversigt og til at udbetale fra arrangementet (5).

Bogføringsbilaget kan du downloade, så du har det som dokumentation og f.eks. kan uploade det i dit økonomisystem. Tryk på pdf-ikonet for at downloade bilaget:

Bogføringsbilaget indeholder bl.a. en oversigt over omsætningen for arrangementet (1), transaktionsgebyrer, hvis dine deltagere har betalt med betalingskort eller MobilePay (2), evt. moms (3), oversigt over solgte billetter eller tilmeldte deltagere (4), omsætningen for de enkelte tilmeldinger (5), transaktionsgebyret per tilmelding (6) og evt. refunderede tilmeldinger med resterende transaktionsgebyrer (7).

Bogføringsbilaget indeholder dermed dokumentation til dit regnskab samlet i ét bilag.

Omsætningen fra arrangementet kan en “Administrator” eller “Økonomisk betroet” bruger på kontoen overføre til jeres egen konto. Se hvordan  i denne guide.

Systemet sender automatisk en udbetalingsspecifikation til den bruger, der anmoder om omsætningen. Udbetalingspecifikationen kan du også finde ved at trykke på "Se Betalingsoversigt", hvorefter du kan se og hente dokumentation på udbetalingen:

Introduktionsvideoer

Vi har lavet en række videoer, der viser dig, hvordan du bruger NemTilmeld.

Se introduktionsvideoer

Ofte stillede spørgsmål

Om du er deltager eller arrangør, så får du svar på nogle af dine spørgsmål til selve systemet lige her.

Læs svarene

Support - Hverdage 9.00 - 16.00

Mette Jellesen og Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

+45 70 40 40 70

support@nemtilmeld.dk

Kontakt os her

Du skal udfylde et navn.
Din e-mail er ikke indtastet korrekt.
Du skal indtaste et emne.
Du skal skrive en besked.

For dem er tilmelding nemt