Momspligtig deltagerbetaling og visning af priser med/uden moms

Det er vigtigt, at du angiver om deltagerbetalingen til dine arrangementer er momspligtig eller ej. Det har indflydelse på de fakturaer, som vi sender ud på dine vegne.

• Klik på Konto -> Indstillinger i topmenuen.
  • Du finder indstillingerne under fanen "Økonomi", hvor du finder afsnittet "Moms".
  • (1) Først vælger du om, deltagerbetalingen til dine arrangementer er momspligtig eller ej.
  • (2) Hvis deltagerbetalingen er momspligtig, kan du dernæst vælge om priserne på tilmeldingssiderne skal vises med eller uden moms.

OBS: Husk altid at angive priserne med moms, når du opretter et arrangement. På baggrund af de angivne priser vil en eventuel pris uden moms blive beregnet, hvis du har valgt visning uden moms.
  • (3) Her kan du vælge om de ovenstående indstillinger skal gælde, hver gang du opretter er arrangement. Vælg "Ja", hvis arrangementerne oftest enten er med eller uden moms. Er det derimod forskelligt fra gang til gang, vælger du "Nej". Så skal du indstille disse momsforhold, hver gang du opretter et nyt arrangement.
  • Husk at klikke ”Gem indstillinger” i højre side af skærmen, når du er færdig.

Bemærk: Du har mulighed for at ændre disse momsforhold for et enkelt arrangement på siden, hvor du redigerer arrangementet. Se hvordan her.