Se avanceret statistik over trafik og konverteringer på dine arrangementer

I NemTilmeld kan du se en oversigt over, hvor besøgende til dine tilmeldingssider kommer fra. Du kan også se, hvor stor en andel af de besøgende, der foretager en tilmelding (konverteringer).

Denne guide omhandler den avancerede del af statistikken over besøgende og tilmeldinger. Her kan du grave et spadestik dybere i den grundlæggende statistik over trafik og tilmeldinger, som er beskrevet i denne guide

Du finder den avancerede statistik under Konto->Statistik.

Dernæst finder du fanen "Avanceret", hvor du kan bryde tallene for antal besøgende og bestillinger i alt på kontoen (f.eks. https://eksempel.nemtilmeld.dk/) ned i kategorier, som er defineret ud fra de utm parametre, som du har sat op. Lær mere om brugen af disse parametre i denne guide.

Først skal du vælge om du vil se data for alle arrangementer eller for et specifikt arrangement (1). Du kan også vælge, hvilken periode, du vil se data for (2).

Hvis du har sat utm parametre op, har du mulighed for at sætte filtre op for, hvilke data, du vil se. I dette tilfælde har vi valgt Facebook som trafikkilde og det parameter, som hedder "utm campaign". Dernæst vælger du mellem de tilgængelige værdier. Her er der tale om en "Early bird" kampagne.

Du kan kombinere forskellige parametre, hvis det giver mening for dig.

Hvis der er data at vise, kan du se et cirkeldiagram (1) samt en oversigt (2) nederst på siden over antal besøgende og konverteringer. Du kan også eksportere data til et regneark (3). 

Du kan tilpasse visning af data ved at vælge en anden gruppering, hvis du f.eks. ønsker at se de forskellige trafikkilder fordelt på et specifikt utm parameter.

Introduktionsvideoer

Vi har lavet en række videoer, der viser dig, hvordan du bruger NemTilmeld.

Se introduktionsvideoer

Ofte stillede spørgsmål

Om du er deltager eller arrangør, så får du svar på nogle af dine spørgsmål til selve systemet lige her.

Læs svarene

Support - Hverdage 9.00 - 16.00

Mette Jellesen og Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

+45 70 40 40 70

support@nemtilmeld.dk

Kontakt os her

Du skal udfylde et navn.
Din e-mail er ikke indtastet korrekt.
Du skal indtaste et emne.
Du skal skrive en besked.

For dem er tilmelding nemt