Se grundlæggende statistik over trafik og konverteringer på dine arrangementer

I NemTilmeld kan du se en oversigt over, hvor besøgende til dine tilmeldingssider kommer fra. Du kan også se, hvor stor en andel af de besøgende, der foretager en tilmelding (konverteringer).

Du finder oversigten under Konto->Statistik.

På fanen "Trafik og tilmeldinger" kan du se en oversigt over antal besøgende og tilmeldinger i alt på kontoen (f.eks. https://eksempel.nemtilmeld.dk/) (1). Du kan også se en oversigt over de enkelte arrangementer (2).

Siden giver dig indblik i (og overblik over), hvor besøgende til din konto kommer fra - og om de konverterer (laver en tilmelding). Vi håber, at det kan hjælpe dig i din markedsføring af dine arrangementer.

Få overblik over det samlede antal besøgende på kontoen

Øverst på siden er en oversigt over den samlede trafik, hvor du kan danne dig et overblik.

1. Du kan vælge at se trafikken i et givent tidsrum.
  2. Listen viser som udgangspunkt de 5 trafikkilder, der samlet bidrager med mest trafik, men du kan vælge at se alle kilderne ved at klikke på "Vis alle trafikkilder".

Derudover kan du se hvor mange unikke besøgende, der kommer fra hver trafikkilde, samt hvor mange, der laver en tilmelding (Bemærk: En tilmelding kan dække over flere personer).
  3. Du kan eksportere oversigten til et regneark.
  4. Trafikkilderne og deres konverteringer (besøgende som lavede en tilmelding) er også præsenteret i cirkeldiagrammer. Du har mulighed for at fjerne enkelte trafikkilder ved at klikke på deres navn.
  5. Du har mulighed for at se avanceret statistik for dit valg ved at klikke på "Se avanceret statistik for det valgte".

Her kan du se yderligere data omkring sammenhængen mellem trafik og utm-parametre, hvis du har sat utm-parametre op. Se mere i denne guide.

Få overblik over antal besøgende pr. arrangement

Nederst på siden kan du finde de samme tal - fordelt på de enkelte arrangementer.

1. Vælg det arrangement, som du ønsker at se statistik for.
  2. Du kan vælge at se trafikken i et givent tidsrum.
  3. Listen viser som udgangspunkt de 5 trafikkilder, der bidrager med mest trafik, men du kan vælge at se alle kilderne ved at klikke på "Vis alle trafikkilder".

Derudover kan du se, hvor mange unikke besøgende, der kommer fra hver trafikkilde, samt hvor mange, der laver en tilmelding (Bemærk: En tilmelding kan dække over flere personer).
  4. Du kan eksportere oversigten til et regneark.
  5. Trafikkilderne og deres konverteringer (besøgende som lavede en tilmelding) er også præsenteret i cirkeldiagrammer. Du har mulighed for at fjerne enkelte trafikkilder ved at klikke på deres navn.
  6. Du har mulighed for at se avanceret statistik for dit valg ved at klikke på "Se avanceret statistik for det valgte".

Her kan du se yderligere data omkring sammenhængen mellem trafik og utm-parametre, hvis du har sat utm-parametre op. Se mere i denne guide.