Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Den Skaeve Vinkel


Betalinger FØR tiden

Janne Schmidt Nielsen, specialist i sociale medier og indehaver af konsulentfirmaet Den Skaeve Vinkel, plejede at bruge rigtig mange timer på håndtering af tilmeldinger og ikke mindst betalinger til hendes kurser i Facebook og andre sociale medier. Til tider kunne det være problematisk at få betalinger ind i tide, hvilket bevirkede, at hun brugte rigtig mange timer på administration og korrespondance.

- Før NemTilmeld brugte jeg nok fire gange så meget tid på at administrere betalinger og holde øje med, om deltagerne huskede at betale til tiden. Nogle deltagere glemte måske at skrive faktureringsoplysninger, hvilket medførte ekstra e-mailkorrespondance. Senere skulle jeg så også holde øje med netbanken for at sikre mig, at betalingerne var i hus før kursusstart.

Til tider var der endda nogle, som dukkede op på kurset uden at have betalt, hvilket strider imod Jannes kursuspolitik. Derfor kom NemTilmelds betalingsdel som en stor hjælp - og der har ingen problemer været siden.

Jeg kan ikke forestille mig at skulle drive forretning uden NemTilmeld igen.

Svært at være både sælger og bogholder

Når en deltager i dag tilmelder sig et kursus hos Janne, skal vedkommende betale ved registrering. Det er nemt for alle parter og sikrer samtidig, at deltageren er klar over betalingsbetingelserne på forhånd, fx ifm. tilbagebetalinger.

- I min enmandsvirksomhed er jeg både sælger og bogholder, hvilket godt kan være lidt af en klemme, fx hvad angår returnering af penge i tilfælde af afbud. Men nu får deltageren betalingsbetingelserne at vide ved tilmelding, hvilket gør, at jeg slipper for at blive bussemand. Og det fungerer fint - der har ingen sure miner været blandt kunderne.

Signalværdien er super vigtig

Ifølge Janne letter det nye betalingssystem ikke bare hendes hverdag men bevirker også, at Den Skaeve Vinkels invitationer fremstår mere professionelle. Hun er sikker på, at det har en enorm signalværdi, at tilmelding ikke bare foregår pr. e-mail, men at deltagerne skal registrere sig på en professionel og brugervenlig tilmeldingsside. Alt i alt har systemet haft en positiv effekt på hendes konsulentvirksomhed:

- Det har vist sig, at NemTilmeld har fået meget større betydning for Den Skaeve Vinkel, end jeg først havde troet, og jeg kan ikke forestille mig at skulle drive forretning uden det igen.

Den Skaeve Vinkel holder til i Aalborg og hjælper virksomheder med at blive mere synlige på nettet ved brug af sociale medier, fx Facebook og YouTube. Det sker enten via kurser eller outsourcing af hele administrationen af sociale medier til Janne. Hun brænder for kommunikation og er overbevist om, at en skæv tilgang til markedsføring er den mest interessante - og her er sociale medier den bedste platform.

Janne Schmidt Nielsen

Facebook-konsulent

Den Skaeve Vinkel

Den Skaeve Vinkel holder til i Aalborg og hjælper virksomheder med at blive mere synlige på nettet ved brug af sociale medier, fx Facebook og YouTube.

Det sker enten via kurser eller outsourcing af hele administrationen af sociale medier til Janne.

Den Skaeve Vinkel
Stationsmestervej 172
9200 Aalborg SV
Tel: 72 170 712
Mobil: 26 36 42 05 E-mail: janne@denskaevevinkel.dk

denskaevevinkel.dk

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis