Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

Beierholm


NemTilmeld er god kundepleje

- Det betyder meget, hvilke signaler du sender til kunder og samarbejdspartnere, og det var blandt andet en af grundene til, at vi søgte efter et nyt tilmeldingssystem til vores arrangementer, fortæller Karsten Engedal, marketingchef i Beierholm, et af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder.

Beierholm afholder hvert år et stigende antal faglige og sociale arrangementer for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, og tidligere blev eventinvitationer sendt ud pr. post, hvorefter deltagerne svarede tilbage enten via en svarkupon eller e-mail, intranet m.v.

- Der er en særlig nærhed knyttet til manuel håndtering af indbydelser og tilmeldinger, som vi godt kan lide i Beierholm, men vi måtte også bare erkende, at som antallet af vores aktiviteter voksede, havde vi brug for et mere effektivt system, siger Karsten Engedal.

NemTilmeld er teknik i øjenhøjde.

Ukompliceret for alle parter

Beierholm er en innovativ og moderne revisions- og rådgivningsvirksomhed, som stiler efter at give kunderne en professionel og kompetent helhedsoplevelse i deres aktiviteter med virksomheden. Da eventteamet blev introduceret til NemTilmeld, var de begejstrede over systemets enkle opbygning.

- NemTilmeld fremstår meget professionelt men er samtidig teknik i øjenhøjde - både for os, som administrerer arrangementerne, og for brugerne, som tilmelder sig. Ved ganske få klik er man tilmeldt, og det er svært at begå fejl, fordi systemet er så brugervenligt og nemt at forstå, supplerer marketingassistent Helle Boyding.

Support lige ved hånden

Én ting er, at brugerne oplever en gnidningsfri tilmeldingsproces - noget andet er, at medarbejderne også får en god oplevelse med håndteringen af events. Det kommer blandt andet i form af løbende support fra NemTilmeld:

- En af de største fordele ved NemTilmeld er deres fornemme support. Vi fik ikke blot en meget grundig introduktion, men supportteamet står efterfølgende altid klar med hjælp og rådgivning, hvis vi skulle få brug for det. NemTilmelds support er i absolut topklasse, siger Helle Boyding.

Risiko for fejl er minimeret

Efter at Beierholm gik over til NemTilmeld, har virksomheden sparet både tid og manpower, og Karsten Engedal påpeger desuden, at risikoen for fodfejl er langt mindre ved et digitalt system, end hvis man anvender manuel håndtering af tilmeldingsprocessen. Næste arrangement på Beierholms eventprogram er en intern event for Beierholms 650 medarbejdere, og Karsten Engedal er overbevist om, at tilmeldingsprocessen kommer til at forløbe gnidningsfrit og uden fejl.

Karsten Engedal

Marketingchef

Beierholm

Vi er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder. Og det er ikke uden grund. Vi brænder for vores kunder. Vi brænder for at skabe de rigtige løsninger. Vi brænder for at skabe balance.

Beierholm
Voergaardvej 2
9200 Aalborg SV
Tlf: +45 98 18 72 00
E-mail: aalborg@beierholm.dk

Beierholms hjemmeside

Bliv klogere på hvordan NemTilmeld giver dig mere overskud i din hverdag

- uanset om du skal prøve et system til håndtering af deltagere for første gang eller er i gang med at udskifte dit nuværende system.

Få overblik over de
mange nyttige værktøjer,
og hvordan de kan hjælpe dig

Vi har sikkert en løsning,
som passer til dig,
og dine behov

Begynd din nye
(nemme) hverdag her
- prøv NemTilmeld gratis