Prøv GRATIS

Prøv gratis!

Afhold dit næste arrangement med NemTilmelds tilmeldingssystem og mærk hvor let det er for dig og dine deltagere.

Prøv vores tilmeldingssystem gratis ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve.

Bonus: Du får også e-guiden: "Sådan får du flere deltagere" og "NemListen" vores tjekliste til afholdelse af arrangementer.

Du må gerne prøve GRATIS

FORENINGER og andre non-profit organisationer og fællesskaber

Få en sponsoraftale med NemTilmeld og få et GRATIS tilmeldingssystem til ALLE jeres arrangementer

NemTilmeld støtter det danske foreningsliv, NGO'er samt en række andre non-profit tiltag og tilbyder gratis anvendelse af NemTilmeld (værdi op til: 33.750 kr. pr. år). Dette gælder arangementer med og uden deltagerbetaling (dog ikke kommercielle arrangementer).

Derved kan du som arrangør koncentrere dig om dit arrangement - og alle de andre opgaver, man har som frivillig i en klub eller forening.

For at få en sponsoreret konto skal du klikke her og udfylde formularen med dine oplysninger - så er du i gang med det samme.

Det er altafgørende, at vi kan bruge NemTilmeld gratis, da vi har et meget begrænset budget. Det er en fantastisk indgangsvinkel, at NemTilmeld støtter foreningslivet ved at tilbyde gratis brug af deres tilmeldingssystem. Det er med til at gøre administrationen nemmere og billigere for foreningerne. Det er meget positivt.Hans Schroeder, Kasserer hos FDF Vester HassingKlik og læs hele casen med FDF Vester Hassing

NemTilmeld sponsorerer f.eks.:


Hvorfor tilbyder vi sponsorat?

"Der er flere årsager. Først og fremmest ønsker vi at støtte op om det lokale forenings- og fritidsliv i hele landet. Vi er selv aktivt engageret i bl.a. idrætsklubber og foreninger og har oplevet, hvordan NemTilmeld gør hverdagen lettere for både kassereren, formanden og det enkelte medlem, når der afholdes arrangementer, som kræver tilmelding, og til tider betaling, på forhånd.

Det gav os ideen til at sponsorere NemTilmeld til alle de lokale foreninger, klubber og andre, som kan have gavn af det, men som ikke har til formål at tjene penge.

NemTilmeld lever af, at virksomheder køber abonnement på systemet. Derfor håber vi naturligvis også, at den øgede synlighed af vores system på længere sigt vil resultere i øget kendskab og dermed øget salg."

Thomas Kjærgaard

stifter og medejer, NemTilmeld
Det kan du med vores sponsorerede udgave >

Vilkår for "SPONSORAT"

Du binder dig ikke til noget ved at oprette et sponsorat hos NemTilmeld. Er NemTilmeld ikke noget for dig, lukker vi bare din konto.

0 kr./år*, med frit forbrug af arrangementer og tilmeldinger

Der er inkluderet 20 brugeradgange til administrationen. Så kan alle relevante personer få deres personlige login til NemTilmeld.

Bestil her

Der er inkluderet e-mail support i sponsoratet. Der er mulighed for at tilkøbe telefonsupport. Der er ikke mulighed for at købe udvidelser til sponsorerede konti.

* Efter gældende lovgivning skal arrangøren som udgangspunkt betale transaktionsgebyret ved tilmeldinger betalt med betalingkort. Disse gebyrer vil blive fratrukket omsætningen.