Integrér dine arrangementer hos NemTilmeld på din egen hjemmeside

Iframe indlejring Iframe indlejring

Gør det nemt for dine besøgende at finde dine arrangementer

Når du bruger NemTilmeld, får du din egen hjemmeside hos os, hvor dine arrangementer ligger - se eksempel her. Hvis du eller din arbejdsplads har jeres egen hjemmeside, giver det god mening at vise arrangementerne fra NemTilmeld på den.

Det er vigtigt, at besøgende på din egen hjemmeside nemt kan finde dine arrangementer og tilmelde sig dem. I denne sammenhæng tilbyder NemTilmeld en nem og gnidringsfri løsning, som sikrer, at overgangen fra egen hjemmeside til tilmeldingen på NemTilmeld sker stort set ubemærket.

Løsningen hedder "iframe". Den består af en indlejring, som viser listen af jeres offentlige arrangementer på NemTilmeld, på jeres egen hjemmeside. I praksis betyder det, at de arrangementer, som ligger på jeres side hos NemTilmeld, også bliver en del af jeres egen hjemmeside.

Se eksempel på iframe her: https://nexusadvokater.dk/kurser/

Arrangementslisten bliver automatisk opdateret på din egen hjemmeside

Fordelene ved iframe er bl.a., at du får en plug and play-løsning. Vi sender koden til jer, som I skal bruge på jeres hjemmeside. Det kræver altså et minimum af programmering.

Derudover bliver listen over arrangementer på jeres egen hjemmeside opdateret automatisk, f.eks. ved oprettelse af nye arrangementer eller hvis du ændrer noget i eksisterende arrangementer. Det betyder, at du kun skal lave rettelser ét sted.

Integration med iframe koster 2.500kr + moms om året.

Support - Hverdage 9.00 - 16.00

Mette Jellesen og Jacob Thinggård Thomsen
Support og kommunikation

+45 70 40 40 70

support@nemtilmeld.dk

For dem er tilmelding nemt