Du er inviteret til et arrangement gennem NemTilmeld

NemTilmeld letter tilmeldingen til arrangementer

Afholder du kurser, møder, konferencer eller andre typer arrangementer? Og står du bl.a. for at tage imod tilmeldinger til disse?

Så kender du sikkert også alle de usikkerheder, bekymringer og frustrationer, der kan opstå. Måske er dit regneark med deltagere blevet uoverskueligt. Måske tager det 3-5 mails, før du har al nødvendig information om deltagerne. Eller værst af alt, mails med tilmeldinger forsvinder.

Dem kan NemTilmeld hjælpe dig med. NemTilmeld sikrer en god oplevelse og tryghed, når du afholder arrangementer - både for dig selv og dine deltagere.

Med NemTilmeld slipper du for

At opdatere dine regneark manuelt, når du modtager nye tilmeldinger (og afmeldinger).

Selv at skrive og sende tilmeldingsbekræftelser ud til hver enkelt deltager.

At hoppe frem og tilbage mellem din mailboks og dit regneark for at sende påmindelser til de inviterede, der endnu ikke har svaret.

At modtage og svare på utallige mails fra deltagere, der vil have flere informationer om arrangementet eller ønsker at lave ændringer i deres tilmelding.

Helt konkret er NemTilmeld et IT-system, der hjælper dig med at håndtere mange af de opgaver, der har med tilmelding og håndtering af arrangementer at gøre.

F.eks. kan du i systemet nemt:

  • Oprette arrangementer og give deltagerne mulighed for at foretage særlige tilvalg såsom spisning
  • Udsende invitationer til din liste over potentielle deltagere og holde øje med hvem, der har tilmeldt sig
  • Sende en påmindelse til dem, der endnu ikke har svaret på din invitation
  • Vælge hvilke oplysninger, du har brug for, dine deltagere angiver
  • Planlægge og udsende e-mails og SMS-beskeder til alle eller udvalgte deltagere - både før, under og efter afholdelsen af dit arangement.
  • Tage imod betaling fra dine deltagere

Kunne du også tænke dig at prøve NemTilmeld?

Prøv det for 0 kr.

Ønsker du personlig og nærværende service?

NemTilmeld er mere end bare endnu et IT-system i rækken. Vores vigtigste opgave er at gøre hverdagen lettere for dig, der afholder og administrerer arrangementer.

Derfor giver vi dig også en lang række tips og tricks, der hjælper dig til succes og tilfredse deltagere ved både små og store arrangementer.

...

Prøv vores tilmeldingssystem for 0 kr. ved at melde dig til NemTilmelds nyhedsbreve:

Hov, du er muligvis gået forkert...

Denne formular er for arrangører, som vil prøve NemTilmeld. Tilmeldinger til arrangementer via NemTilmeld kræver ikke, at man tilmelder sig nyhedsbrevene.

Du skal udfylde et navn.
Din e-mail er ikke indtastet korrekt.

Laver du arrangementer?

0 kr./md.

Du kan oprette og afholde ét arrangement for 0 kr.

Vi bruger dit navn og din e-mail til at sende vores nyhedsbreve. I det ene hjælper vi dig i gang med at bruge tilmeldingssystemet, fortæller om nye funktioner og forklarer hvilke muligheder, du har efter at have brugt din prøve. I det andet får du ideer og inspiration om afholdelse af arrangementer.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevene enkeltvis. Så bestemmer du, hvilke nyheder, du vil have. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

For dem er tilmelding nemt