Webinarer

NemTilmeld Holdet

NemTilmeld til dine online arrangementer

NemTilmeld er det sikre valg, når deltagelsen foregår hjemmefra.
Tilmelding til alt fra webinarer og forretningsmøder glider nemt med vores brugervenlige funktioner, der er udviklet med øje for at gøre dit arbejde med arrangementer nemmere - digitale såvel som fysiske.

Få mere tid til indholdet

At flytte det fysiske møde over på skærmen kan måske virke som en udfordring. Med hjælp til en nem tilmelding, er du allerede langt.
NemTilmeld løser mange af dine administrative opgaver for dig, så du i stedet får bedre tid til f.eks. forberedelse og udarbejdelse af spændende mødeindhold.

Fordele ved at bruge NemTilmeld til webinarer

Datasikkerhed

Med NemTilmeld kan du overholde GDPR. Alle persondata opbevares i Danmark, og vi har ingen underdatabehandlere.

Kommunikation

Med få klik kan du sende beskeder til alle (eller udvalgte) deltagere på din deltagerliste, f.eks. et link til selve webinaret - via e-mail eller SMS.

Påmind inviterede

Gennem systemet kan du nemt sende invitationer og påmindelser til de inviterede, der endnu ikke har svaret.

Betaling

Koster dit webinar penge at deltage i? Opkræv nemt betaling fra dine deltagere - med betalingskort, faktura, EAN-faktura, m.m.

...

Kommuniker med dine deltagere - også efter dit webinar er afsluttet

Udover at kunne invitere dine deltagere og sende dem beskeder op til arrangementets start, kan du også kontakte dine deltagere efter dit webinar eller event er afholdt. F.eks. hvis du ønsker at dele en optagelse af webinaret, præsentationer eller få en evaluering af arrangementet.

Gør det nemt at tage
imod betaling

Har du brug for at tage imod betaling for dit webinar? Med NemTilmeld kan du tage imod betaling ved tilmelding til dine digitale events - både med betalingskort og MobilePay samt via faktura eller EAN-faktura, der sendes automatisk. Systemet kan også rykke for manglende betaling.

...

Prøv NemTilmeld til 0 kr.

Få det nemt

Ofte stillede spørgsmål:

Din prøve for 0 kr. giver dig mulighed for at gennemføre et arrangement og mærke efter, om NemTilmeld er det rigtige for dig.

Du har adgang til en fuld version af tilmeldingssystemet inkl. betalingsmodul til 1 arrangement. Hvis du sideløbende eller efterfølgende vil oprette yderligere arrangementer, skal du opgradere til en betalt licens.

Du har adgang til hjælp via telefon og mail i forbindelse med din prøve af NemTilmeld. Bemærk i den sammenhæng, at hvis arrangementet er af en karakter, der trækker kraftigt på vores support og øvrige ressourcer, kan det ligge udenfor rammerne af "Prøv for 0 kr."-konceptet. Ring evt. til os hvis du er i tvivl om omfanget, eller hvis du har opklarende spørgsmål.

Hos NemTilmeld går vi meget op i at behandle persondata sikkert. Derfor har vi fået udarbejdet en revisorerklæring, der bekræfter, at NemTilmeld overholder GDPR og den aftalte databehandling, når vi behandler persondata på vegne af vores kunder. Erklæringen er en ISAE 3000.

Nej, efter ca. 15 minutter kan du være i gang med at tage imod tilmeldinger til dit arrangement. Får du brug for en livline, sidder vores kundehjælpere Mette og Jacob klar til at hjælpe dig hurtigt videre.

Sådan udtaler en bruger bl.a. om sin start med NemTilmeld: "Det skal bare fungere fra start og være lynhurtigt at gennemskue, og derfor er det lækkert, at NemTilmeld er så let at gå til."

Nej, NemTilmeld er nemt at bruge - både for dig og for dine deltagere. 

"Det er så nemt at bruge. Hvis jeg endelig skulle bruge supporten, har de været tilgængelige og hurtige til at svare. Men jeg har faktisk ikke rigtig haft spørgsmål til systemet. Det er bare nemt." 

"Ved ganske få klik er man tilmeldt, og det er svært at begå fejl, fordi systemet er så brugervenligt og nemt at forstå."

Sådan udtaler to af NemTilmelds brugere sig bl.a. om systemet. 

Nej, hverken når du prøver NemTilmeld for 0 kr. eller har en betalt licens.

Der er et transaktionsgebyr til indløseren, hvis deltagerne betaler med betalingkort eller MobilePay Online. Dette bliver fratrukket den samlede omsætning. 

Nej.

Det kræver hverken log-in eller en profil for at tilmelde sig arrangementer på NemTilmeld. Deltageren udfylder blot formularen på tilmeldingssiden med de oplysninger, du ønsker, hvorefter deltageren modtager en bekræftelse på mail. 

Når du bruger NemTilmeld, har du dit eget domæne, hvor dine arrangementer ligger. De kan både være offentlige og skjulte.

Du har mulighed for at gøre siden lækker med eget logo, billeder, tekst og grafik.

Du er velkommen til at besøge vores eksempelside her og se, hvordan det kan se ud. 

Ja, du kan altid finde dine afholdte arrangementer, når du er logget ind i NemTilmeld.

Så har du overblik over alle dine arrangementer ét sted. 

Nej.

Når du opretter din prøve, bliver du ikke bedt om at indtaste nogle betalingsoplysninger.

Hvis du vil blive ved med at bruge NemTilmeld, efter du har brugt din prøve, skal du selv aktivt gå ind og opgradere til en betalt licens.

 

For dem er tilmelding nemt