Fordel for dig som booker gennem Danske Konferencecentre

Danske Konferencecentre og NemTilmeld har indgået et samarbejde, der betyder, at når du booker et konferencested gennem Danske Konferencecentre, kan du bruge tilmeldingssystemet NemTilmeld til dette arrangement uden beregning.

Når du bruger Danske Konferencecentre, er du sikker på professionel rådgivning og hjælp til at finde det perfekte sted til dit arrangement, som opfylder netop dine ønsker og behov.

Så er du ikke alene sikret det perfekte sted til dit arrangement, men også gnidningsfri og let tilmelding for både dig og dine deltagere.  

   

 

Vi gør DIN hverdag lidt lettere

NemTilmeld er et online tilmeldingssystem, der hjælper dig med mange af de praktiske opgaver, der er forbundet med tilmelding, registrering og betaling til alle former for arrangementer. Dermed sparer du tid, ressourcer og bekymringer.

Vi har fokus på dig og dine arbejdsopgaver, og på hvordan vi kan hjælpe dig til større ro, balance og overblik i dit arbejdsliv.

NemTilmeld hjælper og guider dig gennem hele processen, og systemet har en lang række funktioner, der gør hverdagen nemmere for dig, alt sammen samlet i et nemt system:
 
  • Oprettelse af arrangement
  • Udsendelse af invitationer
  • Automatiseret tilmelding og betaling fra deltagerne (inkl. automatiske svarmails)
  • Udskrift af deltagerlister og navneskilte
  • Udsendelse af opfølgningsmails med slides eller link til evalueringsskema

Mere end blot et tilmeldingssystem

NemTilmeld er mere end bare endnu et upersonligt IT-system i rækken. Vores opgave er at gøre hverdagen lettere for dig, der afholder og administrerer arrangementer. Derfor giver vi dig også en lang række tips, tricks og supportmuligheder, der hjælper dig til succes og tilfredse deltagere ved både små og store arrangementer.

Og så sidder vi naturligvis altid klar ved chatten eller telefonen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang med Nemtilmeld, skal du blot bekræfte et af de tilbud, som du har modtaget fra Danske Konferencecentre.

Så får du en bekræftelse via e-mail, hvor der er et link med en kode til NemTilmeld, så du kan komme i gang.