Kaffepausen - en hyggestund, der giver dig overskud til (endnu) bedre arrangementer

Videointerview


Derfor er det vigtigt at være taknemmelig for både de store som små ting

Dette indlæg er skrevet af Tina Pearson




”Jeg lægger altid stor vægt på at være taknemmelig for, hvad folk byder ind med, uanset om det er store ting eller små ting, fordi alt har en bevægelse og folder sig ud til noget på et eller andet tidspunkt, hvis det er det, det skal.”

Sådan svarer Lene Høffner, da jeg spørger ind til hendes arbejde som planlægger på det årlige golf-event, hvor der bliver samlet ind til Ronald McDonald BørneFond.

Ronald McDonald BørneFond er en organisation, der hjælper børnefamilier gennem en hård tid, hvis de har et barn indlagt med en alvorlig sygdom.

I den her video, tager Lene os bag om planlægningen af golf-eventet, hvor hun forklarer, hvordan de efter 17. år stadig kan samle store donationer ind.

Hun fortæller blandt andet, at det altid er en balance at bevare eventet, som folk kender det og godt kan lide - og samtidig forny det.

Derfor er det vigtigt kun at forny enkelte elementer af gangen.

I stedet for at alt pludselig er nyt og overraskende, så handler det om, at nytænkningen skal være en del det traditionelle (fremfor omvendt).

Her fortæller Lene om, hvorfor det er vigtigt kun at forny enkle elementer af gangen samt, hvordan deres ambassadører bidrager til formålet.

(2:00 min.)

"Vær ærlig om dit budskab og vis, at du tør brænde for dit projekt" fortæller Lene om sit velgørenheds-event.

(0:51 min.)

 Du kan læse mere om Ronald McDonald BørneFond her.

 

 

Det kunne være spændende at høre, hvad du som læser dette indlæg, gør i din hverdag for at vise, at du er taknemmelig.

Personligt kan selv godt lide at købe små gaver, der er personlige. Jeg har flere gange købt en lille pixiebog med et godt budskab og givet til en, der har gjort noget særligt for mig. Paulo Coelho har bla. udgivet bøger som "Alkymisten", "Pilgrimsrejsen" og "Kærlighed" - alle små hyggelige bøger med et vigtigt budskab. Tina



 

Har du lyst til mere inspiration?