Kaffepausen - en hyggestund, der giver dig overskud til (endnu) bedre arrangementer

Cookie- og privatlivspolitik

1. Generelt

1.1. Cookie- og privatlivspolitikken i dette afsnit beskriver, hvorledes NemTilmeld.dk ApS , Strømmen 6, 9400 Nørresundby, CVR-nummer 27673120 indsamler og behandler dine personlige oplysninger når du bruger selvbetjeningssystemet til administration af arrangementer og besøger hjemmesiden www.NemTilmeld.dk, herunder den del af hjemmesiden som hedder Kaffepausen..

1.2. NemTilmeld.dk er dataansvarlig og du kan altid henvende dig til NemTilmeld.dk's dataansvarlige, som for nuværende er, Janni Henriksen, vedrørende spørgsmål omkring behandlingen af dine personoplysninger på enten persondata@nemtilmeld.dk eller telefon 70 40 40 73.

1.3. Denne cookie- og privatlivspolitik beskriver ikke behandlingen af personoplysninger for deltagere til arrangementer, hvor tilmeldingen er foretaget igennem NemTilmeld.dk. Behandling af deltagernes personlige oplysninger vil fremgå af de tilmeldingsbetingelser der kan findes på det pågældende arrangements tilmeldingsside og i den email bekræftelse deltageren modtager efter den endelige tilmelding er gennemført.

2. Hvilke personoplysninger indsamles og hvad bruges oplysningerne til

2.1. Behandling af de oplysninger vi modtager om dig som bruger af selvbetjeningssystemet

2.1.1. Dit navn, firma- eller organisationsnavn, stillingsbetegnelse, telefonnummer og e-mail vil blive registreret i NemTilmeld.dk's systemer.

2.1.2. De angivne oplysninger anvendes udelukkende til ekspedition og levering af det bestilte abonnement. Eneste undtagelse hertil er, NemTilmeld.dk's nyhedsbreve jf. punkt 2.1.2.1.

2.1.2.1. Når du er oprettet som bruger af NemTilmeld.dk bliver du automatisk tilmeldt NemTilmeld.dk's to løbende nyhedsbreve indeholdende relevante informationer om brugen af selvbetjeningssystemet og forslag til at forbedre afholdelse af arrangementer. Når du modtager et nyhedsbrev registrerer vi, om du åbner nyhedsbrevet og hvilke links du klikker på. Nyhedsbrevene kan til enhver tid individuelt afmeldes nederst i hvert nyhedsbrev.

2.1.3. Retsgrundlaget for behandlingen af de oplysninger der angives om dig som bruger af selvbetjeningssystemet er EU Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

2.2. Behandling af oplysninger, når du besøger hjemmesiden NemTilmeld.dk

2.2.1. NemTilmeld.dk anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, som mange hjemmesider bruger for at kunne genkende din computer fra gang til gang du besøger hjemmesiden. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer. De anvendte cookies identificerer ikke den enkelte bruger, men derimod brugerens computer.

NemTilmeld.dk's anvendelse af cookies afhænger af hvilke sider du besøger på hjemmesiden.
Når du besøger www.NemTilmeld.dk, dvs. ikke på administrationssiderne for arrangementer, men på de dele af hjemmesiden, hvis formål er salg og kundepleje for kunder og potentielle kunder hos NemTilmeld.dk, anvender NemTilmeld.dk cookies for at forbedre din oplevelse på hjemmesiden, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden og til at forbedre markedsføringen af vores produkter og ydelser. Se yderligere information under punkt 7 "Cookiepolitik".

2.2.2. Når du benytter NemTilmeld.dk bliver dine handlinger på siderne registreret i en log. Loggen gemmer data om alle aktiviteter du foretager dig på hjemmesiden. Hvilke oplysninger der logges afhænger af de sider du besøger på hjemmesiden.

På alle de sider du besøger på hjemmesiden logger NemTilmeld.dk:

Herudover logger NemTilmeld.dk det meste, af det du foretager dig i administrationen, f.eks. hvilke arrangementer du har oprettet, redigeret, set, slettet mv., herunder også hvad du har indtastet undervejs.

NemTilmeld.dk bruger oplysningerne i loggen til at dokumentere hvad du har foretaget dig, forbedre brugervenligheden, målrette markedsføring samt som dokumentationsgrundlag for løsningen af eventuelle uoverensstemmelser.

2.2.3 Hvis du skriver en kommentar i vores kommentarfelter på www.NemTilmeld.dk/kaffepausen behandler vi indholdet af kommentarformularen, din IP-adresse samt data fra din browser-brugeragent for at forhindre spam. Dine kommentarer ligger på www.NemTilmeld.dk/kaffepausen til inspiration og for at få en dialog i gang til fordel for dig og andre besøgende på hjemmesiden.

2.2.4 Hvis du sender en besked til os via beskedfeltet "Har du brug for et lille tip" på www.NemTilmeld.dk/kaffepausen behandler vi de personoplysninger du giver os for at besvare din henvendelse.

2.2.5 Retsgrundlaget for behandlingen af oplysninger, når du besøger hjemmesiden NemTilmeld.dk er EU Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, c og f.

3. Modtagere af personoplysninger

3.1. NemTilmeld.dk sælger ikke de personoplysninger du har indtastet ved bestillingen af abonnementet til tredjemand.

3.2. NemTilmeld.dk videregiver ikke de registrerede personoplysninger til tredjemand medmindre det udtrykkeligt er anført i disse betingelser.

3.3. For at kunne administrere og forbedre dit abonnement vil der blive videregivet personlige oplysninger til eksterne samarbejdspartnere. De eksterne samarbejdspartnere der anvendes er blandt andet betalingsformidlere, en webhosting udbyder, en nyhedsbrev udbyder, en udbyder af et evalueringssystem samt en udbyder af et CRM-system. Ved telefoniske henvendelser vil der endvidere blive anvendt en telefonudbyder.

3.4. Hvis du skriver en kommentar i vores kommentarsystem på www.NemTilmeld.dk/kaffepausen bliver oplysningerne afgivet i et offentligt rum og de vil derfor være tilgængelige, kunne anvendes og eventuelt blive delt på tredjepart medier af alle der besøger www.NemTilmeld.dk/kaffepausen. Vi anbefaler derfor at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brugen af vores online kommentarfelter.

For at forhindre spam kommentarer fra robotter, bruger vi et system til at sikre at det er mennesker der skriver kommentarer. Systemet der bruges til det er Google recaptcha. Google LLC kan se og registrere din IP adresse når du ser kommentar formularen på www.NemTilmeld.dk/kaffepausen. Google LLC er en international koncern, hvor overførslen er sikret gennem certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Databeskyttelsesforordningens artikel 45.

3.5. Hvis du besøger tilmeldingssiden for et arrangement vil din IP adresse, og at du har besøgt arrangementssidens internetaddresse blive videregivet til et køsystem samt eventuelt et kortsystem, hvis et vejkort vises på tilmeldingssiden. Køsystemet ligger på Amazon Web Services servere i Dublin i Irland, mens kortsystemet leveres af Google LLC. Både Amazon Web Services og Google LLC er internationale koncerner, hvor overførslen er sikret gennem certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Databeskyttelsesforordningens artikel 45.

3.6. NemTilmeld.dk anvender herudover eksterne samarbejdspartnere til blandt andet forbedring af hjemmesiden samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Se yderligere information i punkt 7 "Cookiepolitik".

4. Sletning af personlige oplysninger

4.1. Oplysningerne opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som materialet vedrører.

4.2. Hvis du efterlader en kommentar, bevares kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er for, at vi kan genkende og godkende eventuelle opfølgende kommentarer automatisk i stedet for at holde dem i en modereringskø.

4.3. Sletning af oplysninger, når du har sendt en besked igennem beskedfeltet "Har du brug for et lille tip" slettes to år efter beskeden er modtaget.

5. Sikkerhed

5.1. NemTilmeld.dk opretholder passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at personoplysningerne hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbrug.

5.2. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

5.3. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, men overføres krypteret.

6. Dine rettigheder

6.1. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og for at kunne gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Databeskyttelsesforordningen.

6.2. Databeskyttelsesforordningen giver dig som registreret følgende rettigheder:

6.2.1. Retten til indsigt i egne personoplysninger

Du er til enhver tid berettiget til at få oplysninger om hvordan dine personoplysninger behandles, herunder f.eks. hvilket oplysninger der er registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, kategorien af personoplysninger, modtagere af personoplysninger mv. Hvis du ønsker indsigt i behandlingen af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til den dataansvarlige hos NemTilmeld.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

6.2.2. Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som er registreret om dig, kan NemTilmeld.dk have gjort det muligt for dig, at korrigere de oplysninger du har angivet direkte i systemet. Er det ikke muligt at ændre oplysningerne direkte i systemet, opfordres du til at rette henvendelse til NemTilmeld.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret.

6.2.3. Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af NemTilmeld.dk. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, f.eks. grundet overholdelse af retlige forpligtelser, eller for at et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er NemTilmeld.dk ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

6.2.4. Retten til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, f.eks. hvis du mener, at de oplysninger, der behandles om dig, ikke er korrekte eller den pågældende behandling menes at være ulovlig.

6.2.5. Retten til dataportabilitet (udlevering af data i et almindeligt anvendt format)

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og overført til en anden dataansvarlig.

6.2.6. Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger.

Du kan gøre brug af dine rettigheder, herunder gøre indsigelse mod behandlingen, ved at henvende dig til den dataansvarlige hos NemTilmeld.dk, som for øjeblikket er Janni Henriksen på persondata@nemtilmeld.dk eller 70404073. Vi vil efter din henvendelse undersøge om betingelserne for din henvendelse er opfyldt og herefter gennemføre de ønskede ændringer eller sletning hurtigst muligt.

6.3. Du kan klage over behandlingen af dine personoplysninger til:

Datatilsynet, Borgergade 28,5
1300 København K
Tlf.: 33 19 32 00
Fax: 33 19 32 18
Mail: dt@datatilsynet.dk

7. Cookies

7.1. Der anvendes cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside, vurdere brugen af de enkelte elementer på hjemmesiden, og til at forbedre markedsføringen af vores produkter og ydelser. Hvordan NemTilmeld.dk anvender cookies afhænger af de sider du besøger på hjemmesiden.

7.2. Tekniske cookies

7.2.1. Der anvendes tekniske cookies på hjemmesiden med det formål at få hjemmesiden til at fungere. De cookies der anvendes af tekniske årsager er nødvendige for at hjemmesiden fungerer og du kan derfor ikke benytte hjemmesiden, hvis du vælger at afvise brugen af tekniske cookies. På de sider, hvor der vises videoer, bliver der sat tekniske cookies fra videohosting servicen Vimeo for at afspilning af videoer kan fungere.

7.2.2. Tekniske cookies bliver forældet 30 minutter efter at du har klikket væk fra hjemmesiden. Din browser sletter dem selv herefter ifølge dennes procedure for at slette forældede cookies.

7.2.3. Tekniske cookies anvendes på alle de sider du besøger på hjemmesiden NemTilmeld.dk.

7.3. Statistikcookies og markedsføringscookies

7.3.1. Hjemmesiden lader webanalyseværktøjerne Google Analytics og Hotjar registrere cookies på din computer til sporing. Sporingen bruges til analyser, der kan optimere design, brugervenlighed og effektiviteten på hjemmesiden.

7.3.2. Hjemmesiden lader endvidere reklameværktøjerne Google Analytics, ActiveCampaign, LinkedIn og Facebook registrere cookies, så disse kan foretage sporing af hvad din computer foretager sig på hjemmesiden. Sporingen foretages for at kunne tilbyde dig relevante reklamer om vores produkter og ydelser på deres medier og på 3. parts netværk, hvor de har aftale om at vise reklamer. Sporringen gør det ikke muligt for NemTilmeld.dk at identificere dit navn, kontaktoplysninger eller andre personlige detaljer.

7.3.3. Sporingen gemmes på ubestemt tid og slettes ikke automatisk, når du klikker væk fra hjemmesiden.

7.3.4. De ovenfor anførte statistikcookies og markedsføringscookies anvendes alene på www.NemTilmeld.dk, dvs. ikke på administrationssiderne for arrangementer, men på de dele af hjemmesiden du besøger, hvis formål er salg og kundepleje for kunder og potentielle kunder hos NemTilmeld.dk

7.4. Afvis eller slet cookies

7.4.1. Hvis du ikke ønsker sporing af din computer, skal du konfigurere din browser til at afvise cookies fra 3. parts hjemmesider. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du bruger.
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes. Bruger du flere browsere, skal du huske, at slette cookies i dem alle.

Se hvordan du sletter cookies og konfigurere din browser i vejledningen http://minecookies.org/cookiehandtering/.

7.5. Garantier for overførsel af oplysninger til USA

7.5.1. Google Analytics, ActiveCampaign, Vimeo, LinkedIn og Facebook er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jf. EU Databeskyttelsesforordningens artikel 45.